Top 10: Her er Danmarks dyreste villaer

Boligpriserne er høje for tiden, men der er alligevel en række villaer, der skiller sig ud fra mængden. En af dem tilhører Michael Laudrup

Se de luksuriøse villaer her

Direkte adgang til havet, egen swimmingpool, tennisbane og fitnesslokale.

Landets dyreste villaer er alle udstyret med luksusgoder, som får dem til at skille sig ud fra mængden af danske villaer og nå til tops prismæssigt. Og det er da heller ikke hvem som helst, der bor i villaerne. På listen finder man Michael Laudrups villa i Vedbæk, som med en pris på 39 millioner snupper en femteplads.

Boliga har udarbejdet en liste over de ti dyrest udbudte boliger i Danmark netop nu - og med priser på mindst 35 millioner kroner er herlighederne forbeholdt folk med finanserne i orden.  Se dem alle på listen herunder:

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

6. Skodsborg Strandvej 132, Skodsborg. Pris: 39.000.000
Villaen på Skodsborg Strandvej har listens suverænt højeste kvadratmeterpris: 142.857 kroner. Så bor man til gengæld også kun et par kilometer fra Dyrehaven, man kan få sin vin i den rette temperatur i vinkælderen med køleanlæg, og man kan få varmen i husets sauna. Villaen kostede ejeren 30 millioner kroner kort før finanskrisen i 2008.

Se villaen hos Boliga her.

7. Ryvangs Allé 54, Hellerup. Pris: 36.500.000

Ambassadekvarteret i Hellerup er spækket med dyre villaer, men Ryvangs Allé 54 er den dyrest udbudte i øjeblikket. Villaen bruges for tiden til kombineret bolig og erhverv, men hvis man kan rejse 36.5 millioner kroner, er man i sin fulde ret til at bo på alle 756 kvadratmeter.

Se villaen hos Boliga her.

8. Skodsborg Strandvej 258C, Skodsborg. Pris: 36.000.000

En eventuel køber får 444 kvadratmeter at boltre sig på, hvoraf 132 er kælder, og fra den store terrasse er der blandt andet jacuzzi og fri udsigt til Øresund.  Krydstogtkongen Jesper Boas Smith købte strandvejsvillaen for 30 millioner kroner i 2007 og satte villaen til salg i begyndelsen af denne måned.

Se villaen hos Boliga her.

9. Dronninggårds Allé 106, Holte. Pris: 35.000.000

Holte sniger sig lige med på listen, og ifølge mægleren er der da også tale om byens bedste beliggenhed. Villaen ligger ud til Furesø med egen bade- og bådebro, og sælger kan se frem til en ganske fin gevinst. Ejendommen blev således købt for 11.700.000 kroner i 2010.

Se villaen hos Boliga her.

10. Helleruplund Allé, Hellerup. Pris: 35.000.000

Hellerup runder listen af med en nyrenoveret palævilla. I modsætning til de allerdyreste villaer er der hverken udsigt eller direkte adgang til havet. Som plaster på såret får man - ifølge mægleren - i stedet en hel wellness-afdeling til disposition.

Coops administrerende direktør, Peter Høgsted, købte villaen i 2014 for 14,5 millioner kroner, men en gennemgående renovering har altså skudt prisen gevaldigt i vejret.

Se villaen hos Boliga her.

24 kommentarer
Vis kommentarer