Top Gear-vært: Derfor gik jeg amok

Jeremy Clarkson blev fyret fra det populære TV-program efter en voldelig episode med en producent

Her flygter Clarkson fra pressen efter Top Gear-fyringen var blevet en realitet. (Video: AP)

Det skabte stor utilfredshed blandt seerne, da BBC i marts suspenderede og senere valgte at tage værten Jeremy Clarkson af det populære program Top Gear.

Den folkekære vært fik sparket efter en voldelig episode med programmets producer, og i en klumme for den engelske avis Sunday Times, fortæller Clarkson nu, hvad det var, der fik ham til at koge over efter en lang dags TV-produktion.

'Jeg gennemgik den mest stressede periode i mine 27 år hos BBC,' skriver værten og forklarer, at han to dage inden den voldelige episode havde fået at vide, at han måske havde kræft.

'Min læge havde meget bestemt bedt mig om at få tjekket den knude jeg havde på min tunge med det samme. Han mente, at det højest sandsynligt var kræft,' skriver Jeremy Clarkson i klummen.

Værten uddyber, at han ikke havde tid til at få knuden tjekket, da de var midt i sæsonens optagelser.

'Og Top Gear kom altid først,' forklarer Clarkson.

Top Gear var mit barn
Den 55-årige vært fortæller i klummen om sin store passion for TV-programmet og det store tab, det var at miste jobbet.

'Det var en altomsluttende kærlighed, som var både dysfunktionel og vanvittig, men jeg elskede det program lige så højt, som var det mit barn.'

Mere end en million fans forsøgte ellers at få genindsat værten efter den voldelige episode med produceren, men efter en intern undersøgelse besluttede BBC ikke at fornye Clarksons kontrak.

Jeremy Clarkson har siden offentligt fortrudt og undskyldt hændelsen. Han fortæller dog i et interview med The Guardian, at han nu vil arbejde på et nyt bil-program.

Clarkson har også fået tjekket knuden i tungen, der viste sig ikke at indeholde kræftceller.

59 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere