Topchefen er IKKE glad: Milliard-underskud hos Mærsk

Resultaterne på den korte bane er utilfredsstillende især i den største del af forretningen, siger topchef

Første regnskab med ny struktur i A.P. Møller - Mærsk byder på stigende omsætning, men også et underskud på 239 millioner dollar - svarende til cirka 1,5 mia. kr..

Topchef Søren Skou er ikke tilfreds - især udviklingen i den største division Ocean skuffer.

- I første kvartal af 2018 oplevede vi 30 procent vækst i vores omsætning, siger topchefen og slår fast, at omstillingen til det nye Mærsk er godt i gang.

- Imidlertid var vores resultater på den korte bane utilfredsstillende, især i den Ocean-relaterede del af vores forretning. Som svar på de nuværende udfordrende markedsvilkår implementerer vi en række kortsigtede initiativer, så vi igen bliver profitable, siger han.

Søren Skou tilføjer, at forventningerne til 2018 fastholdes.

Mærsk har fået en succesfuld start på sammenlægningen med Hamburg Süd og lukning af transaktionen af Maersk Oil i marts, lyder det.

Her ses et billede af statsminister Lars Løkke Rasmussens regering, der byder på flere minister-millionærer. Billedet er taget inden den seneste rokering, hvor blandt andet Tommy Ahlers er kommer til som afløser for Søren Pind (V). FOTO: Linda Johansen. Politik Ahlers ikke alene: Her er Løkkes millionærer

/ritzau/

 

50 kommentarer
Vis kommentarer