Annonce:
Annonce:

Total forvirring: Er dét verdens bedste!?

Ekstra Bladet var ude og teste danskerne på deres smagsløg, for at finde ud af om de kan smage, hvilken chokolade, der er verdens bedste

Seks forskellige personer prøvede at gætte, hvilken chokolade, der er verdens bedste. Video/redigering Stine Tidsvilde, Max Madsen
Annonce:
Følg Samfund

Danske Mikkel Friis-Holm har vundet VM i Chocolate Awards igen år.

Det betyder at han for syvende år i træk med sin chokolade O'Payo Milk 50% vinder titlen som verdens bedste chokolademager.

Ekstra Bladet var ude at undersøge, om danskerne kan gætte, hvad verdens bedste chokolade smager af. Vi tog derfor en pakke med af verdens bedste, der koster 88 kroner pakken og to andre slags chokolade, der koster en fjerde del af prisen.

Hvad man syntes smager godt er fuldstændig subjektivt, og de forskellige testpersoner, der var villige til at smage på de tre forskellige slags chokolader, var da heller ikke helt enige i, hvad verdens bedste chokolade skal smage af.

Nogen syntes, at Rittersport smagte af tysk, billig chokolade som den, man finder i billige julekalendere, mens andre troede, at det netop var den chokolade, der var blevet kåret til verdens bedste.

Se de overraskende svar i videoen øverst i artiklen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: