Annonce:
Annonce:

Totalkredit-direktør slipper selv for gebyrsmæk

Trods huslån for millioner: Topledelsen i Nykredit/Totalkredit undgår privat de stigninger i bidragssatserne, som kunderne lige nu piskes med

Annonce:
Følg Samfund

Mens Troels Bülow-Olsen, direktør for Totalkredit, lige nu forsvarer, hvorfor kunderne skal betale mere i bidragssats, er hans egne produkter åbenbart ikke noget for ham. Få måneder inden han sendte rudekuverter ud til boligejerne i Totalkredit, stiftede han nemlig selv et lån hos BRF Kredit.

I maj sidste år lånte han 1,5 millioner kroner hos konkurrenten, og få måneder efter i oktober gik han igen til BRF Kredit. Denne gang lånte han fem millioner kroner til sin 144 kvadratmeter store lejlighed på Holmen i hjertet af København. Dermed slipper han for de gebyrstigninger, han selv står som afsender på til sine kunder i Totalkredit.

Annonce:

Men han er langt fra den eneste i topchef i Nykredit, der ejer Totalkredit, som slipper billigere end kunderne. Ekstra Bladet afslører i dag, hvordan flere topfolk selskabet snor sig uden om de hamrende dyre stigninger, ligesom formandskandidat Nina Smith, der ikke vil interviewes, holder skjult, hvor meget hun selv betaler i gebyrer.

Rasmus Visby er stifter af foreningen Consum, som arbejder for, at kunderne får mere at skulle have sagt i Nykredit. Han anser det som et problem, når ledelsen i Nykredit pålægger kunderne nogle betingelser, som de selv slipper for.

- Jeg forstår det simpelt hen ikke. Hvis man ikke vil være kunde i sit eget selskab, hvordan kan man så forvente, at andre vil det. Det er et problem, når de ikke selv tager den medicin, som de giver til deres kunder, siger Rasmus Visby.

Øverste chef i Nykredit, Michael Rasmussen, vil imidlertid ikke blande sig:

’Jeg blander mig ikke i, hvad mine kolleger har af lån privat,’ skriver han i en mail til Ekstra Bladet, som er sendt via selskabets presseafdeling.

Overgribben skifter mening: Nu får Nykredit-cheferne også gebyrsmæk

Læs det hele i papirudgaven af Ekstra Bladet eller i Ekstra:

Sådan slipper kreditgribbene selv for gebyrsmæk

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: