Tragisk historie bag babybillede: 'Han kommer aldrig til at holde sin datter'

En far blev dræbt af sin ven blot en måned før fødslen

Aubreys mor er nu i gang med at samle artikler fra hele verden sammen i en mindebog for at vise dem til sin datter, når hun bliver ældre (Foto: Kim Stone/www.kimstonephotography.com)
Aubreys mor er nu i gang med at samle artikler fra hele verden sammen i en mindebog for at vise dem til sin datter, når hun bliver ældre (Foto: Kim Stone/www.kimstonephotography.com)

På billedet ligger den lille pige Aubrey og smiler, mens hun er omgivet af sin fars motorcykeludstyr. Flere tusinde har set billedet af hende på Facebook og læst historien om hendes hårde start på livet, men selv aner hun ikke endnu, at hun aldrig kommer til at møde sin far, Hector Alvarez.

Hector Alvarez fra Florida, USA, døde af sine kvæstelser, da han blev skudt og dræbt af en af sine venner blot en måned før fødslen af Aubrey. Angiveligt havde de to venner haft et skænderi, der eskalerede, skriver Sun Sentinel.

Ifølge avisen kom de to i samme motorcykelklub, og faderen var stor motorcykelentusiast.

Fars handske fik hende til at smile
Nogle uger efter drabet besluttede Aubreys mormor sig for at give sin datter og sit barnebarn et fotoshoot, hvor der skulle tages nogle helt særlige billeder som et minde i faderens ånd.

- Da jeg lagde hende i sin fars handske, begyndte Aubrey at smile og blev ved med at smile længe. Det var meget surrealistisk, fortæller fotograf Kim Stone til Kidspot.

Billedet er blevet delt og liket flere hundredetusinde gange og har ifølge Kim Stone fået flere millioner visninger på Facebook.

'Han ville ikke tage nogle chancer med en lille pige på vej. Men han kommer aldrig til at holde sin lille datter (...) De siger, at engle taler til babyer, når de smiler i søvne. Jeg tror måske, at det er sandt,' lyder det blandt andet i fotografens opslag.

Han var min soulmate
Moderen, Kathryn Williams, skriver på sin Facebook-profil, at Hector Alvarez var manden i hendes liv.

'Hector var den mest fantastiske mand på jorden. Et hjerte af guld, elskede alt ved livet og satte pris på det. Han elskede mig mere end nogen anden nogensinde kunne, som min soulmate og partner,' skriver hun blandt andet.

Du kan se hele fotografens opslag her:

Moderen overlevede ikke fødslen (Foto: Privat) Samfund Det skulle være den lykkeligste dag i deres liv: Nu er far og datter alene

25 kommentarer
Vis kommentarer