Tre-årigs beskrivelse af skræmmende fantasi-ven får folk til at gå amok

- Hendes gule øjenvipper betyder, at hun kan se i mørket - hun besøger mig kun om natten....

Her står den lille tre-årige Ruby med den 'skræmmende' tegning af sin fantasi-ven. (Foto: twitter/privat)
Her står den lille tre-årige Ruby med den 'skræmmende' tegning af sin fantasi-ven. (Foto: twitter/privat)

Den kun tre-årige pige Rubys beskrivelse af en fantasi-ven har overbevist mange på twitter om, at den lille Ruby faktisk er ven med et spøgelse, mens andre mener, at det er det rene og skære vrøvl og gør grin med det.

Det var den kendte skuespillerinde Natalie Morales kendt fra blandt andet tv-serien 'Parks and Recreation', der oprindeligt for to dage siden lagde opslaget ud på sin twitterprofil, hvor det herefter et gået viralt.

Det skriver flere medier heriblandt Fox News , Mirror og Daily Mail

Pigens beskrivelse af sin fantasi-ven er angiveligt taget fra en artikel omkring børns fantasi-venner. Natalie Morales har lagt et billede ud af den tre-årige Ruby, der står med en tegning af sin 'skræmmende' fantasi-ven. Og Ruby beskriver sin fantasi-ven således.

- Hendes gule øjenvipper betyder, at hun kan se i mørket - hun besøger mig kun om natten. Det gør mig nogen gange bange, men jeg ønsker altid, at hun kommer tilbage. Hun har to babyer i sin mave. Hun er fjorten år, men hun kan aldrig holde sin fødselsdag.

Skuespilleren Natalie Morales skrev følgende tekst til sit twitter-opslag: Ruby, du har et spøgelse. Det er direkte skræmmende.

Og kort efter skrev Natalie Morales endnu en twitter-kommentar: Satans. Jeg har lige fundet ud af, at det havde været bedre at skrive: Ruby. Du er i fare min pige.

Det første opslag har fået 88.000 likes og er blevet delt 22.000 gange.

(artiklen fortsætter under billedet)

På twitter er folk gået fuldstændig amok over opslaget. Mange brugere er lige så skræmte som Morales og deler deres egne oplevelser med spøgelser, mens lige så mange andre brugere gør voldsomt grin med opslaget.

Herunder kan man se nogle af de fantasifulde reaktioner på Natalie Morales opslag.

25 kommentarer
Vis kommentarer