Tre babyer forladt inden for tre år: Deler samme mor

I Berlin blev der for nylig fundet en forældreløs pige på gaden

Denne dragt bar den lille pige, der blev fundet i 2015. Tre år senere er hendes søster fundet efterladt i samme område. Foto: Politiet
Denne dragt bar den lille pige, der blev fundet i 2015. Tre år senere er hendes søster fundet efterladt i samme område. Foto: Politiet

Siden september 2015 er tre forældreløse piger blev fundet i Berlin. Politiet mener, at børnene, der er efterladt forskellige steder i den tyske hovedstad, har samme mor.

- Det er med stor sikkerhed samme mor, og vi går ud fra, at det sandsynligvis også er samme far, siger Michael Maass, talsmand for Berlins politi, efter de har undersøgt babyens DNA.

Det skriver Bild.

Første baby blev fundet ved et busstoppested i 2015, den anden svøbt i blodigt håndklæde i Blankenburg året efter, og den seneste uden for et familiehus i Schwanebeck.

Denne dragt med påskriften
Denne dragt med påskriften "Klitzeklein" bar den pige, som blev opdaget i 2015 ved et stop i Berlin-Buch Foto: Politiet
 

Fælles for alle er, at de er fundet i nogenlunde samme område. Ligeledes indikerer måden, hvorpå navlestregen er klippet i alle tilfælde, at moderen til de formodede børn ikke har født på hospital.

Moderen kan være offer
I politiets søgen efter moderen, der tiltales for at bringe børnenes liv i fare, slår politiet fast, at moderen selv kan være et offer.

Det var dette håndklæde anden baby blev fundet svøbt i. Foto: Politiet
Det var dette håndklæde anden baby blev fundet svøbt i. Foto: Politiet
 

- De er alle piger (de efterladte børn, red.), måske det skulle være en dreng. Måske er moderen i en eller form for forhold, hvor hun bliver mishandlet, siger Uta Rösel til det tyske medie RRB.

Siden 2000 har det i Tyskland været muligt for forældre at aflevere deres babyer anonymt i såkaldte babyluger, så spædbørnene kan få medicinsk behandling med det samme.

De tre børn, Emma, Lilo og Hanna, døbt af det tyske politi, lever alle i dag hos plejefamilier.

Tidligere på året blev en baby efterladt på et toilet med en seddel, der indgående bad om hjælp.

67 kommentarer
Vis kommentarer