Tre millionærer har ikke meldt sig - har du tjekket din skrabekalender?

Er du en af de vindere, der stadig ikke har gjort krav på millionen?

Hvis du endnu ikke har fået tjekket din skrabejulekalender, så opfordrer Danske Spil dig til at gøre det nu. Foto: Danske Spil
Hvis du endnu ikke har fået tjekket din skrabejulekalender, så opfordrer Danske Spil dig til at gøre det nu. Foto: Danske Spil

Har du først lige fået øjne efter julens mad- og snapse-orgie, så er det måske nu, du skal tage dig sammen til at tælle efter, hvor mange juletræer du egentlig har fået på dette års skrabekalender.

For selvom vi i dag skriver 27. december, er der altså kun tre af de mulige fem vindere af milliongevinsten, der har meldt sig hos Danske Spil.

10 juletræer udløser en million kroner. Ingen har meldt sig endnu. Foto: Danske Spil Samfund Mystik om skrabejulekalender: Hvorfor har ingen vundet millionen endnu?

De tre nyslåede jule-millionærer har købt deres vinderkalendere i følgende kiosker:

- Føtex Lyngby, Lyngby Storcenter 53, Lyngby

- Spar Agerskov, Hovedgaden 14, Agerskov

- SuperBrugsen Ølgod, Torvet 20, Ølgod

Det betyder altså, at der fortsat er to vindere af årets skrabejulekalender, som lige nu sidder derhjemme og ikke ved, at de lige er blevet millionærer. Danske Spil opfordrer derfor til, at vinderne skynder sig ned og afleverer sin skrabekalender, hvis man er en af de to tilbageværende, som har skrabet sig frem til ti juletræer. Så kan man nemlig stadig lige nå at hoppe ind i 2020 som millionær.

Heller ikke på skrabeloddet Pakkejagt fra Quick har Danske Spil endnu hørt fra vinderen af den store gevinst. Her kan én heldig vinder skrabe sig frem til to millioner kroner.

Sådan ser årets julekalender ud. Foto: Danske Spil Forbrug 'Hvorfor vinder jeg aldrig?' 5 ting du ikke vidste om din skrabejulekalender

Danske Spil oplyser til Ekstra Bladet, at der efter sidste års skrabekalender var fire nye millionærer, der henvendte sig hos Danske Spil og gjorde krav på deres million. Forrige år var der ligeledes kun fire, så om der ligger nogle gamle vinderkalendere bag et køleskab et sted, kan Danske Spil kun gisne om.

 

52 kommentarer
Vis kommentarer