Tre personer forlader Danske Banks direktion

Tre medlemmer af direktionen i Danske Bank forlader banken, skriver medie

Der har været massiv omtale og mange afskedigelser i Danske Bank, siden den famøse hvidvask-skandale kom frem. Få et hurtigt overblik over sagen her. Redigering: Martin Ekelund

Danske Bank siger farvel til tre af sine direktører i forbindelse med, at banken foretager en justering af organisationen.

I en pressemeddelelse oplyser Danske Bank, at udviklingsaktiviteterne flyttes ud i bankenhederne med henblik på at bringe dem tættere på kunderne og skabe en enklere og mere effektiv organisation.

Dertil bliver de såkaldte "private banking"-aktiviteter, der har været en del af området med service af velhavende kunder, også flyttet ud i bankenhederne for at sikre en større sammenhæng mellem bankens forskellige tilbud.

I forbindelse med justeringen af organisationen forlader blandt andet Christian Baltzer sin stilling i Danske Bank. Han har siden 2018 været finansdirektør i banken.

Som afløser har Danske Bank fundet Stephan Engels, der siden 2012 har været finansdirektør i den store tyske bank Commerzbank.

Stephan Engels tiltræder efter planen sin nye stilling i april 2020. Indtil da bliver finansopgaverne håndteret af Jacob Aarup-Andersen, der i forvejen arbejder i en ledende stilling i Danske Bank.

Foruden Christian Baltzer fratræder Jim Ditmore og Frederik Gjessing Vinten også deres direktørstillinger i Danske Bank

68 kommentarer
Vis kommentarer