Annonce:
Annonce:

Tre uger gammel baby død i armene på sovende bedstemor

Efter 68 timer uden søvn faldt en bedstemor i så dyb en søvn, at hendes tre uger gamle barnebarn døde i favnen på hende

George Charnock på bare tre uger døde i armene på sin bedstemor. OBS: Babyen på billedet har intet med historien at gøre.
George Charnock på bare tre uger døde i armene på sin bedstemor. OBS: Babyen på billedet har intet med historien at gøre.
Annonce:
Følg Samfund

En tragedie har udspillet sig i den britiske by Manchester, efter en dreng på blot tre uger er død, mens han lå på brystet af sin sovende bedstemor.

Bedstemoren Eileen Charnock, der lider af søvnløshed, havde ikke sovet i knap tre døgn, da hun begyndte at føle sig døsig - kort efter hun havde taget sit barnebarn George Charnock op af hans lift for at lægge ham på sit bryst.

Derefter faldt hun i en dyb søvn, og da hun vågnede trak lille George ikke vejret. Det skriver The Mirror.

En times søvnunderskud gør dig fed

Eileen Charnock, som bor i samme hus som sin datter Emily, blev efterfølgende anholdt under mistanke om, at hun var skyld i Georges død. Men blodprøver viste, at hun ikke havde været alkoholpåvirket, og derfor blev der ikke gjort yderligere.

Annonce:

- Jeg er i mit eget helvede. Jeg gennemlever det hver dag, en del af mig døde, da han døde. Jeg gik bare ud som et lys. Jeg ville bare ønske, at jeg kunne skrue tiden tilbage, siger Eileen Charnock.

TV: Disse vaner ødelægger din nattesøvn

Den ulykkelige bedstemor havde lidt af søvnløshed gennem en årrække på grund af skiftende arbejdstider. Ofte sov hun ikke i 68-72 timer, før hun ville falde i en dyb søvn.

- Når jeg er væk, er jeg væk. Ingen vækkede mig, det var bare en reaktion. Jeg lå på langs. Jeg vågnede. Da jeg rejste mig, så jeg George ligge der, og da jeg tog fat om ham, reagerede han ikke, siger Eileen Charnock.

Søvnløshed skaber problemer i ægteskabet

Da Georges mor, Emily, kom hjem den efterfølgende eftermiddag, blev hun mødt af retsmediciner uden for hendes hjem. Ifølge ligsynet blev George født for tidligt, og Emily havde problemer med alkohol gennem graviditeten, ligesom de sociale myndigheder også havde været indblandet.

Annonce:

Ifølge Naomi Carter, som er den læge, der skulle undersøge dødsårsagen, er det at dele sofa en kendt årsag, når det gælder uventede dødsfald blandt børn. Selvom det ikke står helt klart, hvorfor barnet dør, kan overophedning, blokering af luftvejene eller kvælning være medvirkende faktorer.

- Jeg understreger, at det ikke er sikkert at dele sofa med en baby, siger Naomi Carter.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: