Treårig indespærret i bus tre timer: Døde af hedeslag

En treårig dreng døde af hedeslag, efter han var blevet glemt i en bus i børnehaven. Myndighederne overvejer om de vil sigte pædagogerne

Følg Samfund

Det værst tænkelige mareridt blev til virkelighed for en far, da han skulle hente sin søn fra børnehaven i Houston, USA.

Sønnen var ingen steder at finde på legepladsen. Han lå død i børnehavens bus, som tidligere havde fragtet ham og andre børn ud på en ekskursion.

Bussen var 45 grader varm, og den kun treårige dreng havde befundet sig i den i hvert fald tre timer. Drengen, der hed Raymond, blev kørt på et hospital, hvor han blev erklæret død, skriver ABC News.

Han stod på listen
Børnene havde været på tur, hvor der både var pædagoger og en designeret buschauffør med. Der var en liste, som børnene blev krydset af på løbende.

3-årige Raymond var også blevet krydset af, som om han var kommet med ind i børnehaven igen, men virkeligheden var en anden.

På nuværende tidspunkt samarbejder både buschauffør og pædagoger med politiet, hvor de bliver afhørt. Myndighederne har ikke endnu taget stilling til, om der er nogen, der skal sigtes i sagen. Der er ingen anholdte indtil videre.

Politiet er kommet med en officiel kommentar.

- Det er tragisk, at børn bliver efterladt i biler, især i den voldsomme sommervarme. Det her er foruroligende for os alle.

Texas er den stat med flest barnedødsfald som resultat af at blive efterladt i varme biler med 123 dødsfald siden 1991. Indtil videre har der været 27 dødsfald i USA på grund børn, der bliver efterladt i bilen.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind