Trine Bramsen: - Vær ærlig, Carl Holst!

Socialdemokraternes rets- og menneskerettighedsordfører Trine Bramsen kommenterer sagen om Carl Holst og hans spindoktor Christian Ingemann Nielsen. SE KOMMENTAR HER

Hør Trine Bramsens kommentar her

Flere og flere afsløringer kommer frem omkring Forsvarsminister Carl Holst (V) og hans spindoktor Christian Ingemann Nielsen.

Nu kommenterer rets- og menneskerettighedsordfører for Socialdemokraterne, Trine Bramsen, på sagen.

- Vær ærlig! Så klart er hendes råd til Forsvarsministeren.

Sagen handler om, at Carl Holst har sagt, at hans rådgiver Christian Ingemann Nielsen blot har holdt styr på Carl Holsts kalender, da han førte valgkamp. Men mails og SMS'er viser, at rådgiveren har stået meget af pressearbejdet under valgkampen.

– Jeg mener ikke, han har ført valgkamp for mig. Han har bistået mig i min egenskab af regionsrådsformand. Han har ført min kalender i forhold til at få hverdagen til at hænge sammen. Han har ikke ført valgkamp i forhold til at være ude på gader og stræder, lave politiske notater og hænge plakater op i lygtepælene, forsikrede Carl Holst til News.

Men JyskeVestkysten kan altså dokumentere, at en person ved navn Christian Ingemann Nielsen i en række tilfælde har oprettet dokumenter med debatindlæg og pressemeddelelser på vegne af folketingskandidaten Carl Holst. Og sendt dem til lokale og regionale medier fra Carl Holsts særlige kampagne-email.

HØR TRINE BRAMSENS KOMMENTAR I KLIPPET OVEN FOR

52 kommentarer
Vis kommentarer