Trine raser efter voksenmobning i supermarked: 'Der er vist en der skal på slankekur'

- Jeg følte mig så ydmyget der midt i offentligheden. Jeg brød grædende sammen i Bilka

Trine Fischer var temmelig chokeret, efter en kvinde skamløst svinede hende til i Bilka. Nu er hendes opslag om oplevelsen gået viralt. Privatfoto
Trine Fischer var temmelig chokeret, efter en kvinde skamløst svinede hende til i Bilka. Nu er hendes opslag om oplevelsen gået viralt. Privatfoto

19-årige Trine Fischer fra Hedensted og hendes kæreste var bare taget i Bilka for at købe nogle julegaver og hygge-juleshoppe lidt.

Trine Fischer skulle blandt andet bruge en ny kjole, men bedst som hun stod og ledte efter et nyt outfit i forretningens plus size-afdeling, blev hyggen pludselig spoleret.

En kvinde gik forbi og mumlede noget, da hun passerede Trine Fischer. Hun syntes, hun hørte ordet 'fed', men hun var ikke helt sikker.

- Men så kom hun gående forbi igen og sagde ret tydeligt, mens hun gav mig et elevatorblik, 'der er vist en, der skal på slankekur', fortæller Trine Fischer til Ekstra Bladet.

Brød grædende sammen i Bilka
Først frøs den 19-årige jyde helt over den upassende kommentar. Men så fulgte hun efter kvinden og spurgte, om det var hende, hun snakkede til. Da hun spurgte for anden gang, vendte kvinden sig pludselig om.

- Så råber hun mig bare op i hovedet, og siger 'nej, siger jeg jo, og selv hvis det var dig, så rager det ikke dig, hvad jeg siger!' fortæller Trine Fischer.

Se også: Utilfreds kunde fik vanvittigt svar fra Thansen: Blev kaldt 'lille hund'

Den ubehagelige oplevelse fik klappen til at gå helt ned hos Trine Fischer. Hun løb hen til sin kæreste, fortæller hun, og kunne slet ikke holde tårerne tilbage.

- Jeg følte mig så ydmyget der midt i offentligheden. Jeg brød grædende sammen i Bilka. Jeg synes virkelig, det er utroligt, at sådan noget finder sted mellem voksne mennesker. Det er sådan noget, der hører til i en børnehave, siger Trine Fischer, som kort efter den ødelagte Bilka-tur lagde et opslag om det Facebook.

Se også: Kunde blev svinet til af Thansen: 'Find nogle andre at tage røven på'

Hendes tankevækkende billede og tekst om voksenmobning og den usynlige sygdom, en spiseforstyrrelse er, er allerede blevet delt over 2800 gange.

'Hvad laver du her?'
Det er langtfra første gang, den unge jyde har oplevet at blive svinet til af fremmede på grund af sin størrelse.

- Jeg har for eksempel været ude for, at fulde mennesker kommer hen til mig, når jeg er i byen, og siger ting som 'hvor er du fed', eller 'hvad laver du her, du hører ikke til her', og 'jeg kan ikke klare at se på dig'. Men der har jeg bare tacklet det på en anden måde, fordi det er jo fulde mennesker, og jeg har også selv været fuld. Men når det sker, efter man er blevet voksen, at man bliver mobbet af en voksen kvinde i 40'erne, så synes jeg ikke, det er i orden, siger Trine Fischer til Ekstra Bladet.

Denne gang fik jeg nok
Opslaget lagde hun ud på sin Facebook-profil, fordi hun synes, voksenmobning og usynlig sygdom generelt er noget, vi taler alt for lidt om.

Katrine skammede sig hver dag over ikke at være god nok. Så begyndte hun at blotte sig - at snakke højt om sine tanker. Foto: Privat Sundhed - 3. okt. 2017 - kl. 11:23 Derfor cykler 27-årige Katrine rundt i undertøj: 'Jeg nægter at skamme mig'

Flere voksne i Trine Fischers omgangskreds oplever ifølge hende også at blive mobbet af voksne mennesker, og det er sjældent, hun oplever, at folk tør stå frem og sige, 'jeg er voksen, og jeg bliver mobbet af en anden voksen'.

Så nu har hun selv gjort præcis det.

- Nu har jeg prøvet det så mange gange, men denne gang fik jeg bare nok. Nu skal der sættes en stopper for det, siger Trine Fischer.

Læs hele Trine Fischers opslag her:

Læs også om Zoe, der blev fyret på grund af sin størrelse. Nu føler hun sig sexet.

785 kommentarer
Vis kommentarer