Trump-stjerne smadret til ukendelighed

Manden hev en hakke frem fra en guitarkasse og begyndte at smadre løs

Trumps Hollywood-stjerne er natten til onsdag blevet udsat for hørvørk endnu en gang. Video: AP/Stringr

Gerningsmanden var grundig, da han smadrede præsident Donald Trumps stjerne på Hollywood Walk of Fame i Los Angeles med en hakke natten til onsdag omkring klokken 3.30.

Ifølge NBC4 så vidner, at manden skjulte hakken i en guitarkasse, hvorefter han tog den ud og hakkede sig igennem stenen og navnepladen med den nuværende præsidents navn.

Foto: AP Photo/Reed Saxon
Foto: AP Photo/Reed Saxon

Manden efterlod hakken på gerningsstedet og meldte sig selv efterfølgende til politiet i Beverly Hills, hvor han blev sigtet for vandalisme med en kaution på 20.000 dollars.

- Han ringede til politiet og sagde 'vi ses snart', fortalte politichefen Karen Leong fra Hollywood-kredsen af Los Angeles Politi til Los Angeles Times.

Foto: AP Photo/Reed Saxon
Foto: AP Photo/Reed Saxon
 

Donald Trump, der er tidligere tv-vært på NBC-showet 'The Apprentice' (på dansk 'Hyret eller Fyret'), hvor deltagerne konkurrerede om en ledende stilling i Trumps firma, fik sin stjerne i 2007. Den er placeret på Hollywood Boulevard nær Highland Avenue

Det er ikke første gang, at stjernen er blevet vandaliseret. Det skete også i oktober 2016, da Trump stadig blot var præsidentkandidat

Foto: AP Politik Gerningsmand smadrer Trumps Hollywood-stjerne

493 kommentarer
Vis kommentarer