Trump-talsmand midt i pressemøde: Pludselig står stjerne på scenen

Donald Trumps omstridte pressechef Sean Spicer var noget forvirret, da sportsstjerne pludselig invaderede scenen under pressemøde i Det Hvide Hus

Spicer ser noget forvirret ud, da stjernen pludselig stikker hovedet ind på scenen og snakker til ham. Video: AP

Sean Spicer blev ansat af Donald Trump til at være Det Hvide Hus' pressechef, et arbejde der indebærer at holde pressemøder, svare på spørgsmål og imødegå kritik.

Samfund - 19. apr. 2017 - kl. 18:57 Nordkoreanere jubler over simuleret atombombe mod USA

Men Spicer har har alt andet end en let start i jobbet. Først var der antallet af mennesker, der overværede Trump blive svoret ind, hvor Spicer mente, at man nogle gange kunne være uenig med fakta. Dernæst var der problemet med, at han ikke mente, at Hitler havde brugt kemiske våben, og så var der et skib, der alligevel ikke sejlede mod Nordkorea.

I TV-programmet 'Saturday Night Live' bliver han også regelmæssigt parodieret.

Her roder Spicer sig ud i en snak om Hitler og Assad. En udtalelse han følte sig nødsaget til at undskylde for efterfølgende

Og den stakkels mand får aldrig en pause. I videoen i toppen af artiklen er han i gang med en almindelig pressekonference, da der pludselig står en vaskeægte NFL-stjerne midt på scenen. Rob Gronkowski fra NFL-holdet Patriots var i huset, da Super Bowl-vinderen altid besøger Det Hvide Hus. Hvordan han rent faktisk endte midt i pressekonferencen er et godt spørgsmål, men Spicers reaktion er det hele værd.

Politik - 19. apr. 2017 - kl. 15:40 Trump sendte krigsskib mod Nordkorea - men så sejlede det den modsatte vej

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen