Annonce:
Annonce:

Trumps pressechef smidt ud af restaurant: Nu får hun livvagter

Sarah Sanders har endnu ikke kommenteret CNN's oplysninger

Amerikanske talkshowværter morer sig over Sarah Huckabee Sanders' bortvisning fra restauranten. (Video: AP/Hollywood Reporter)
Annonce:
Følg Samfund

Pressechefen i Det Hvide Hus, Sarah Sanders, bliver efter alt at dømme udstyret med personlige livvagter døgnet rundt, oplyser den amerikanske TV-station CNN.

CNN henviser til to forskellige kilder, som har givet oplysningerne.

Det vides ikke, hvorfor eller hvor længe pressechefen skal have personlige livvagter. Det er ikke kutyme, at ansatte i presseafdelingen i Det Hvide Hus nyder særlig beskyttelse.

Secret Service, som skal levere livvagterne til pressechefen, vil ikke kommentere sagen overfor CNN.

- Af operationelle grunde udtaler vi os ikke, lyder det.

Smidt ud
De personlige livvagter er tilsyneladende kommet på tale, efter at Sarah Sanders og hendes mand forleden blev bedt om at forlade en mindre restaurant i Virginia. Parret blev sendt på porten på grund af Sarah Sanders ansættelse i Trumps administration.

Sanders selv har ikke besvaret henvendelser fra CNN vedrørende livvagterne.

Efter episoden på restauranten bliver det nu offentligt diskuteret i USA, om det er rimeligt at ansatte, der arbejder i statens tjeneste, skal straffes på denne måde.

Uacceptabel chikane
Sanders har tidligere forklaret, at hun blev bedt om at forlade restauranten med den direkte begrundelse, at hun arbejder for præsident Donald Trump.

- Vi forlod høfligt restauranten. En sund debat om politiske tanker og ideer er vigtigt. Men det er uacceptabelt at blive udsat for chikane, fordi man støtter Trump, lød det fra Sarah Sanders.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

TILTALE

Annonce:
Annonce: