Annonce:
Annonce:

Trumps søn: Ivanka fik vores far til at bombe Syrien

- Jeg er glad for, at han (Donald Trump red.) reagerede, som han gjorde, fortæller sønnen Eric Trump i et interview med Telegraph

Trump har ændret syn på Syrien og Assad efter gasangreb (Video: Ritzau)
Annonce:
Følg Samfund

En sønderknust Ivanka Trump påvirkede angiveligt Donald Trumps beslutning om at bombe en syrisk luftbase i sidste uge.

Det fortæller hendes bror, Eric Trump, i et interview med britiske Telegraph.

- Ivanka er mor til tre børn, og hun har indflydelse. Jeg er sikker på, at hun har sagt; 'hør, det her er forfærdeligt', fortæller han til avisen.

- Der er ikke et eneste anstændigt menneske i verden, som har set de billeder og set børn blive sprøjtet for at undgå at deres kroppe brænder, som ikke var dybt berørt af det. Det var forfærdeligt (...) og jeg er glad for, at han reagerede, som han gjorde, uddyber Eric Trump i interviewet.

Angreb dræber 86
Natten til fredag beordrede Præsident Trump et angreb med 59 Tomahawk-missiler udført mod den syriske luftbase Al-Shayrat nær byen Homs i Syrien.

Annonce:

Missilerne blev affyret fra amerikanske krigsskibe i Middelhavet og var en reaktion på et giftgasangreb i den syriske by Khan Sheikoun.

Giftgasangrebet har kostet mindst 86 personer livet.

Det er første gang i løbet af krigen i Syrien, at USA retter skytset mod syriske regeringsstyrker.

Mohamed fra Aabenraa: Hele min familie dræbt under giftgas-angreb

Da den syriske præsident Bashar al-Assad i 2013 brugte kemiske våben, kritiserede Trump USA's daværende præsident Barack Obama, for at han ustraffet lod Assad overtræde præsidentens "røde linjer".

Onsdag var det så Donald Trump som fastslog, at det kemiske angreb har overskredet "en masse linjer".

- Når man dræber uskyldige børn, uskyldige spædbørn, med en kemisk gas, der er så dødelig. Folk var chokeret over at høre, hvilken gas det var. Det overskrider mange linjer, mere end bare røde linjer, sagde Donald Trump efterfølgende.

Annonce:

Ulønnet assistent
Ivanka Trump har officielt titlen som ulønnet assistent for sin far. Det meddelte Det Hvide Hus i marts. Den 35-årige præsidentdatter har desuden fået et fast kontor i Det Hvide Hus' vestfløj, hvor også Det Ovale Kontor ligger. Her har hun fået selskab af sin mand, Jared Kushner, der er tiltrådt et nyoprettet embede, Kontor for Amerikansk Innovation.

Trumps svigersøn har i valgkampen fungeret som rådgiver og har fået grønt lys fra det amerikanske justitsministerium til at fortsætte som rådgiver i Det Hvide Hus.

Donald Trump har i alt fem børn.

Hans to voksne sønner, Donald Jr. og Eric, står i spidsen for forretningsimperiet Trump Organization, mens faderen bestrider præsidentembedet.

Trump har desuden datteren Tiffany fra et tidligere ægteskab, mens den 10-årige søn, Barron, stadig bor i Trump Tower i New York med førstedamen Melania Trump.

Se videoen: Her affyrer USA missiler mod Syrien

USA: Angreb udslettede en femtedel af syriske kampfly

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: