Turist fotograferede frieri i Eiffeltårnet: Men hvem er parret?

En amerikansk turist fangede øjeblikket, hvor en mand friede til sin kæreste i Eiffeltårnet. Nu leder sociale medie-brugere verden over efter parret

Jen Bohn tog billederne af dette pars romantiske øjeblik i Eiffeltårnet. Nu forsøger hun at finde parret. (Foto: Facebook)
Jen Bohn tog billederne af dette pars romantiske øjeblik i Eiffeltårnet. Nu forsøger hun at finde parret. (Foto: Facebook)
Følg Samfund

Et frieri midt i kærlighedens bys mest berømte vartegn blev fanget på kamera af en amerikansk turist.

Nu leder turisten Jen Bohn efter parret, hvis romantiske øjeblik hun forevigede den 21. juni, skriver Side 2.

Jen Bohn besøgte Eiffeltårnet med sin mand og forlod for en stund køen for at komme på toilettet. I det øjeblik, så hun frieret, og hvordan kvinden blev meget rørt, mens Jen Bohn knipsede løs med kameraet.

Camillas mysterium: Hvem ejer forlovelsesballonen?

Efterfølgende ville hun henvende sig til parret for at kunne dele sine billeder med dem, men det var ikke muligt på grund af den lange kø. Derfor postede Jen Bohn i sidste uge fem billeder fra frieriet på sin Facebook-profil, hvor hun bad folk om hjælp til at finde frem til parret ved at dele billederne.

I skrivende stund er billederne delt mere end 182.000 gange, bl.a. af den amerikanske skuespiller Candace Cameron, som er mest kendt for sin rolle som D.J. Tanner i 90'er-serien 'Hænderne fulde'.

Candace Cameron har mere end halvanden million følgere på Facebook, så de sociale medie-brugere verden over er for alvor sat i gang med eftersøgningen, som dog endnu ikke har båret frugt.

Sidsel efterlyser værtshus-fyr: Kan du hjælpe?

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+