Turister strømmer til frosset vandfald

Kulden i USA har fået dele af Niagara Falls til at fryse til is

Se det spektakulære frosne vandfald. (Video: AP)

Ekstrem kulde i det nordøstlige USA har forvandlet det ikoniske vandfald Niagara Falls til et krystalhvidt islandskab, der lokker turister til med deres kameraer.

Niagara-floden flyder fortsat under isen, så vandfaldet er endnu ikke fuldstændig frosset til, men de store mængder is nær kanten af vandfaldet er blevet en turistmagnet.

I de seneste dage er besøgende strømmet til nationalparken Niagara Falls State Park, der udgør det naturskønne område med ikke mindre end tre vandfald.

Minusgraderne har ikke kun fået vandet til at fryse til is. Træer, sten og rækværk er dækket af islag. Og der er lange udsigter til tøvejr i området, lyder meldingen fra amerikanske meterologer.

Se de smukke billeder for Associated Press:

 

Amerikanerne har døbt koldfronten 'siberian express', og den laveste registrerede temperatur er målt i Embarrass, Minnesota, der man har oplevet helt ned til 41 graders bidende kulde.

USA er ramt af så voldsomme kuldegrader, at sågar vandfaldene ved Niagara Falls er frosset til is. (Foto: AP) Samfund Arktisk storm i USA: Vanvittige kuldegrader koster liv

1 af 2 (Foto: AP)
2 af 2 Det frosne vandfald er et populært motiv for fotograferne. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer