Turisters sexorgie hærger strand på ferieø: - Nonstop vanvid!

På den populære ferieø Ibiza skaber sexglade turister problemer for myndighederne. Udskejelserne i klitterne går ud over miljøet

Hvis du er ung og på jagt efter et godt gammeldags samleje, så er Ibiza et godt bud.

Men de mange sexglade turister skaber nu miljømæssige udfordringer for myndighederne på stranden Platja des Cavallet. Det skriver den lokale avis Diario de Ibiza.

Platja des Cavallet er øens mest kendte nudistområde, men her ligger også en række beskyttede klitter, og det er dem, som myndighederne er bekymrede for.

Den heftige aktivitet i området påvirker nemlig økosystemet, og det er nu blevet så alvorligt, at myndighederne går ind i sagen.

- På daglig basis ignorerer folk økosystemet ved at hoppe over afspærringerne i området, siger Francesc Xavier Roig professor i geologi  på universitet på De Baleariske Øer til avisen.

Fatale følger
Flere steder på stranden er beskyttede områder, men det bliver ikke respekteret. Det betyder, at de skrøbelige planter, der er afgørende for miljøet i klitterne, bliver ødelagt.

Helt konkret beskytter disse små planter klitterne mod den stride vind.

- Det kan få fatale følger. På kysten blæser nogle vinde fra havet ind mod land. I den første linie er nogle planter, der er i stand til at beskytte klitterne, så jorden og sandet ikke flytter sig for meget.

- Disse plantearter lever i meget kort tid, men de er vitale for økosystemet, siger biolog og præsident for Global Ecovillage Network Europe, Joan Carles Perm.

Amalie Kronil har nogle af programmets største bryster til dato. Foto: Covermodel.dk Kendte Se Paradise Hotels vildeste brystbomber

En ukendt mand ville gerne 'flække Joys drue'. (Privatfoto). Kendte Amalie drømmer om flysex

Nonstop vanvid
Derfor advarer flere geologer i artiklen om, at al den sex i klitterne kan blive de fredede områders endeligt.

Det bliver sågar kaldt nonstop vanvid.

- Den seksuelle aktivitet er konstant, og det gør intet godt for klitsystemet. Hvis systemet svækkes og fragmenteres, så vil dele af området forsvinde, advarer geolog Xisco Roig.

Årsagen bag den massive seksuelle aktivitet i området er det såkaldte 'cruisers', der er på jagt efter uforpligtende sex på nudiststranden.

Blandt andet bliver Platja des Cavallet beskrevet som et 'perfekt sted at valse nøgen rundt og finde en elsker i klitterne' på hjemmesiden sexo-casual.

Der var en gang, hvor Charli Allardyce tænkte, at hun så godt ud, da hun var tynd. Nu træner hun som bodybuilder og har fundet en helt anden selvtillid. Foto: MDWfeatures / Charli Allardyce Krop og træning Smukke Charli var tynd, usund og hjemløs - nu er hun bodybuilder

FCK-spillerne Thomas Delaney, Mathias 'Zanka' Jørgensen, Andreas Cornelius og Nicolai Jørgensen tilbragte noget af sommersolen på en båd med fire smukke, unge kvinder. (Foto: Privat/Instagram) Sport og Spil Fodbold-stjernernes sommerferie: Hvide sandstrande, turkisblåt vand og smukke kvinder

34 kommentarer
Vis kommentarer