TV: Bevæbnet fireårig skyder løs på åben gade

Hvor den fireårige har lært at håndtere en pistol vides ikke, men mange er i dén grad blevet chokerede af det sjældne og voldsomme syn. Se videoen nedenfor

Se klippet her

 

En video på nettet chokerer lige nu rundt omkring i verden.

På videoen ser man en fireårig dreng fra Mexico, der står med en pistol peget opad og skyder utallige gange op i luften. Den dramatiske episode sker på åben gade med flere mennesker stående omkring.

Som en rutineret skytte bliver den lille dreng ved med at affyre skud, og det ser bestemt ikke ud til at være første gang, han har et våben i hånden. Hvad der især har gjort mange oprørte er, at ingen af de voksne, der står omkring drengen, griber ind.

Videoen er især gået viralt i Mexico, hvor myndigheder nu opfordres til at eftersøge drengen og de øvrige folk på gaden.

Mexico har en forholdsvis streng våbenlov, hvor de fleste former for våben primært er forbeholdt militær, men det er dog ikke ulovligt for privatpersoner at eje våben i Mexico, men ejerskabet bliver stærkt kontrolleret fra myndighedernes side, og ejeren af våbnet skal beholde det hjemme og kun bruge det til beskyttelse af én selv.

En talsmand for det mexicanske politi bekræfter da også, at det der foregår i videoen på ingen måde er lovligt.

- Vi har hørt om sagen, men indtil videre har vi ikke flere detaljer, siger talsmanden.

Politiet håber på at kunne finde frem til de involverede.

Se den voldsomme hændelse i klippet ovenfor.

35 kommentarer
Vis kommentarer