TV: Danske drenge laver 100.000 kroner på vasketøj

Karim, Max og Jannick fik en god ide - nu tjener de kassen på vasketøj. Hør hvordan her

Iværksættere er blevet et modefænomen, og folkene med de gode idéer stormer ind på listen over Danmarks rigeste. Det frister mange af de unge:

- Drømmen om at blive millionær fylder rigtig meget. Tænk at blive økonomisk uafhængig resten af sit liv? Sådan lyder det, da Ekstra Bladet møder 23-årige Karim Ben M'barek, som er en af drengene bag virksomheden Washa.dk.

Se også: De nye rige er iværksættere

100.000 på vasketøj
For et år siden startede Karim sammen med to af sine kammerater Max Børglum Stripp (25 år) og Jannick Christensen (23 år) virksomheden Washa, der er en service, som består i at afhente og levere vaske- og rensetøj til døren – inden for 48 timer.

-  Vi omsætter på nuværende tidspunkt for mellem 100.000 - 200.000 kroner om måneden. Det er dejligt, for det betyder, at vi kan give os selv løn fortæller Karim.

Men drengene har ikke altid haft det så let. I starten var de selvfinansierende og måtte vaske tøjet hjemme hos dem selv:

-  Vi arbejder i gennemsnit 70 timer om ugen. Det er pisse hårdt, men vi bliver ved. Vi ønsker ikke at opgive tanken om, at Washa bliver kæmpe stort fortæller Jannick Christensen.

Washa har i dag over 100 ordrer om ugen og et fast vaskeri tilknyttet.

Se også: Jubiis far: Jeg ville bare indlægges

Det giver damer
Der er dog nogle goder ved at være iværksætter. For damerne er ret vilde med dem. Sådan lyder det i hvert faldt hos to af drengene:

- Der er lidt damer. Jeg render da rundt og vifter lidt med mit visitkort, fortæller 23-årige Karim med et smil på læben og kigger over på Jannick:

- Du har da også lavet lidt damer på det, har du ikke?

(Hør Karim og Jannick fortælle om damer og iværksætterdrømme)

kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen