TV: Derfor tager de toget i underbukser

I flere store byer verden over blev den årlige 'No Pants Subway Ride' søndag afholdt for at hylde det skøre. Se video

Her kan de se video af No Pants-løjerne i Mexico City

I 2002 besluttede syv kække newyorkere fra komediegruppen Improv Everywhere sig for at smide benklæderne og tage byens metro iført underbukser.

Den halvnøgne happening har siden grebet om sig, og søndag kunne man i blandt andet New York, Berlin, Milan, Mexico City og Vancouver se passagerer i ganske spartansk påklædning benytte sig af byernes undergrundsbaner.

Det er 14. år i træk, at den såkaldte 'No Pants Subway Ride'-event finder sted, og reglerne er ganske simple.

Smid bukserne og skab glæde - det er budskabet bag tog-aktionenFoto: AP Verden på vrangen Alverdens togpassagerer smider bukserne

Deltagerne skal have underbukser på, og komediegruppen Improv Everywhere, der stadig står bag løjerne, appellerer til, at man ikke i dagens anledning ifører sig specielt prangende eller ekstra lækre underhakker. Det skal helst være den slags, deltagerne bruger til hverdag, skriver DailyMail.

For at sætte ekstra fokus på festlighederne fra navlen og ned, tilskynder arrangørerne, at deltagerne tager helt almindelig tøj på overkroppen.

Deltagerne må heller ikke tale med hinanden i løbet af eventen, og ifølge instrukserne skal de medbringe ting på toget, som de normalt ville. Det kan være bøger, aviser osv.

Gruppen bag undertøjs-halløjet, Improv Everywhere, skriver på deres hjemmeside, at 'No Pants Subway Ride' er en fejring af det skøre.

Det var ikke kun i metroen, at 'No Pants Subway Ride' blev fejret. Her ses nogle af deltagerne give den fuld gas ved Union Square:

I New York smides de lange bukser for 14. år i træk:

I London blev der også kørt i underhakker (Video: Newsflare):

Friske piger i Bucharest. (Foto: AP)
Friske piger i Bucharest. (Foto: AP)

Newyorkerken Jessica Faustin tog søndag toget i underbukser. (Foto: AP)
Newyorkerken Jessica Faustin tog søndag toget i underbukser. (Foto: AP)
 

0 kommentarer
Vis kommentarer