TV: Efter lejer-helvede: Vi bliver truet med tæsk

Lejerne fra helvede: En familie på fem leverede Margit Lindgrens hus tilbage i en uhumsk forfatning. Nu har hun fået trusler, fortæller hun

- De er blevet meget sure over, at jeg har puttet billederne på Facebook. Så nu lover de mig tæsk, hvis jeg nærmer mig Nakskov.

Samfund - 16. apr. 2015 - kl. 14:11 Lejere smurte hus ind i lort: De burde ikke have børn

Så barsk er meldingen fra Margit Lindgren, der den 15. marts fik sit hus tilbage i en uhumsk forfatning fra en familie på fem, som havde lejet det igennem et år. Sagen har fået stor opmærksomhed, efter hun viste en række billeder frem af husets værelser på sin Facebook-profil, hvor der blandt andet var skrald, brugte bleer og hundelort på gulvet.

- Det næste stykke tid, er jeg nok nødt til at have en veninde med, når jeg skal ud og handle i Nakskov, fordi jeg frygter, hvad der kan ske, tilføjer hun og erkender, at hun nok har fortrudt, at hun lagde billederne op på sin Facebook-profil.

- På den anden side, kan de (forældrene, red.) ikke blive ved på denne måde. En ting er, at vi har mistet penge, men en anden ting er, at de her stakkels børn bor hos nogle forældre, der ikke kan tage vare på dem, tilføjer hun.

Margit Lindgren fortæller, at hun har givet politiet besked, men at de har henvist hende videre til kommunen. Torsdag talte Ekstra Bladet med Michael Vinther Hansen, som er souschef for Børn- og Ungerådgivningen i Lolland Kommune. Han bekræftede, at der var sendt flere underretninger på familien.

- Der kommer aldrig noget ind, hvor nogen skriver om en bekymring om nogle andre, uden det bliver grebet og håndteret med det samme, lød det fra Michael Vinther Hansen.

- Om vi har handlet på eller ikke handlet på denne sag, kan jeg ikke oplyse. Men når vi modtager underretninger, hvad enten der er tale om en udlejer eller en folkeskolelærer om bekymrende forhold, så reagerer vi altid på det. Det gør vi i flere niveauer. Inden for 24 timer ser vi på, hvor akut situationen er. Hvis den bliver vurderet som meget akut, så bliver der handlet med det samme. Hvis sagen ikke bliver vurderet som akut, så går den ind i almindelig sagsbehandling, og det vil sige, at man aflægger hjemmebesøg uanmeldt eller anmeldt, sagde Michael Vinther Hansen.

Ekstra Bladet er bekendt med lejernes navne, men det har ikke været muligt at få en kommentar fra dem.


Her kan du se, hvordan Margit Lindgrens hus så ud

120 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere