TV: Fisker redder toårig fra den visse død

Mehmet Soysals hurtige reaktioner stoppede løbsk klapvogn få meter fra klippeskrænt

Den 35-årige tyrkiske fisker Mehmet Soysal bliver hyldet som en helt, efter han formåede at redde en toårig dreng fra et fald på 15 meter i den tyrkiske havneby Bodrum.

Episoden blev fanget på et overvågningskamera, og her kan man se hvordan Mehmet Soysal står og taler i telefon, da han får øje på en førerløs klapvogn, som ruller ned af en stejl bakke med kurs direkte mod en klippeskrænt. Hurtigt smider han dog telefonen fra sig og får stoppet klapvognen. Ved den bratte opbremsning bliver den toårige dreng slynget ud af klapvognen og lander uhyggeligt tæt på kanten af klippen, før han bliver samlet op foran chokerede øjenvidner.

- Det hele gik så stærkt. Jeg stod og snakkede med mine venner, da han (Mehmet Soysal, red.) var på vej over mod os. Pludselig vendte han sig rundt, og før jeg vidste af det, dukkede der en klapvogn op ud af den blå luft. Vi skyndte os derover, og heldigvis var drengen ok, men vi ringede alligevel efter en ambulance, fortæller et øjenvidne, den 30-årige butiksejer Mumtaz Nas ifølge Mirror.

Drengens mor, 29-årige Cansu Sahin, forklarer hvordan uheldet skete:

- Jeg vendte mig rundt for at vise min mand noget, og havde fjernet mine hænder fra klapvognen et kort øjeblik.

Hun tøver ikke med at kalde sin søns redningsmand for 'en ubetinget helt'.

0 kommentarer
Vis kommentarer