TV: Friede til kæresten 365 gange - hun fattede intet

Denne fyrs frieri får de fleste mænd på knæ til at blegne totalt. Se verdens - måske - sødeste frieri i videoen nedenfor

Se det romantiske frieri her

Dean Smith er muligvis verdens mest romantiske fyr. Han har allerede fået flere millioner til at blive rørte til tårer, efter videoen med hans frieri er kommet på nettet.

Man kan virkelig tale om en romantisk fyr, der i dén grad gør sig umage.

I videoen fortæller Dean, at han vil fri på det helt rigtige tidspunkt, og at han ville vise sin elskede, hvor meget hun betyder for ham. Og hvordan gør man så det på det helt rigtige måde?

Det fandt han tilsyneladende det helt rigtige svar på. Han valgte simpelthen at fri til sin kæreste hver dag i et år, mens hans livs kærlighed, Jennifer Kessel, ingenting anede.

Hver dag i løbet af et år har han filmet sig selv forskellige steder, hvor han holder en blok, hvorpå det store spørgsmål samt den pågældende dato står skrevet.

Dean fortæller til Huffington Post, at han vidste, at lige netop sådan et frieri formentligt ville tage kegler hos Jennifer.

- Jeg vidste, at Jennifer var fan af frieri-videoer på YouTube, og at hun blev rørt hver gang, hun så én. Hun har vist mig flere af sådanne videoer, så jeg besluttede, at hun skulle have samme oplevelse over sit eget frieri, siger Dean.

Den 8. januar blev Jennifer 26 år, og her valgte han at afsløre sin store overraskelse på en familietur til Aruba. Han havde allieret sig med Jennifers nærmeste, og da hun bliver placeret i en stol på stranden med solnedgangen i ryggen, får hun den rørende video at se.

Kan du holde tårerne tilbage? Se, hvordan Jennifer reagerer i videoen ovenfor.

45 kommentarer
Vis kommentarer