TV: Fyrværkerisalg skudt i gang - her er det mest populære krudt

I dag måtte butikkerne sætte gang i salget af fyrværkeri. Her kan du høre, hvad der er det mest populære blandt køberne nytårsaften

Endnu et år nærmer sig sin afslutning, og det skal traditionen tro fejres med et brag af en nytårsfest. Og ingen nytårsaften uden fyrværkeri. Butikkerne kunne i dag åbne for salget af fyrværkeri, og det sker senere end normalt.

Arkivfoto: Jesper Stormly Hansen Samfund Politi: Svært at håndhæve fyrværkeriregler

Salget af fyrværkeri plejer nemlig at starte allerede den 1. december, men nye regler betyder, at man i år først må sælge det fra den 15. december. Ifølge Jørn Andersen, der er butikschef i Harald Nyborg i Roskilde, kommer det dog ikke til at betyder noget for salget af fyrværkeri.

Krimi TV: Engelsk fyrværkerifabrik går op i flammer

- Jeg tror ikke de nye regler ændrer noget for sælgerne, for reglerne er jo ens for alle. Interessen vil jo højst sandsynligt være den samme som de andre år, så vi håber da, at vi ser det samme salg som sædvanligt, siger han.

De nye regler betyder også, at man må vente med at se sit nyindkøbte fyrværkeri i funktion, selvom det kan være fristende at tage glæderne på forskud. I år må man nemlig kun fyre fyrværkeriet af fra den 27. december til og med den 1. januar.

Samfund TV: Ung brandmand: Derfor overlevede jeg fyrværkeri-eksplosion

Men hvad skal man så købe, hvis man ikke lige ved så meget om fyrværkeri? Vi har spurgt Jørn Andersen om, hvad der er det mest populære blandt køberne.

Så hvis du vil være med på moden nytårsaften, så se med i klippet over artiklen!

Foto: Sune Fischer Krimi TV: Sympati-fyrværkeri skudt af ved Vestre Fængsel  

0 kommentarer
Vis kommentarer