TV: Han tabte sig 122 kilo - her viser han sin krop frem for første gang

En rørende video hitter lige nu på nettet, hvor en mand viser sin krop frem for første gang siden et enormt vægttab. Se den nedenfor

22-årige Matt Diaz har gennemgået en enorm forandring. På seks år har han nemlig tabt over 120 kilo.

Som 16-årig, da hans vægt var højst, vejede han 224 kilo. Han tog en beslutning om at tabe sig og smed næsten halvdelen af kiloene på seks år.

Han er lykkelig over sit vægttab, men til gengæld kæmper han nu en kamp for at ændre på sin krop, der nu er plaget af en masse løs og overflødig hud.

I denne uge lagde han en video på nettet, hvor han for første gang viser sin krop frem for offentligheden. Hans budskab er, at vi skal være stolte af dem, vi er.

- Jeg vil gerne være stolt af den, jeg er, og jeg vil have, at I også skal være stolte af dem, I er, og en del af det indebærer ikke at gemme sig, siger han i videoen.

Matt Diaz håber på på et tidspunkt at kunne få råd til en operation og komme af med den overflødige hud, og siden videoen er blevet lagt på nettet, er pengene strømmet ind til ham. På få timer havde folk doneret over 100.000 kroner. Han operation koster lige knap 140.000.

Se den rørende video i klippet ovenfor.

72 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere