TV: Hendes krop genoplivede søn: Nu viser familien de rørende billeder

Kate og david Ogg var igennem enhver forældres mareridt, da deres børn kom til verdenen. Den ene af deres tvillinger var nemlig dødfødt, og lige som forældrene forberedte sig på at sige farvel skete miraklet

Det var en kamp for Kate og David Ogg bare at blive gravide. I tre år forsøgte de sig, før Kate endelig ventede sig. Og så endda med tvillinger.

Men lykken varede ikke længe, for allerede efter 26 uger gik Kate i fødsel. Det er næsten tre måneder for tidligt, og Kate og David blev bedt om at forberede sig på at lille Jamie ikke ville klare den.

Zenia er altid i tvivl om, hvad hun skal svare, når folk spørger, hvornår Olga er fra. Hun blev født om natten 9. juni, men hun døde inden midnat.
- Så på en eller anden måde ligger hendes dødsdag før hendes fødselsdag. Det er svært. Foto: Linda Johansen Tæt på Zenia Stampe om tabet af sin datter: Når jeg ser hende for mig, så græder jeg

De fik efterfølgende overbragt deres døde søn, og grædende forsøgte de at tage en værdig afsked. De klædte ham helt af og lagde ham helt tæt på Kate's hjerte, og forsøgte hele tiden at varme den lille døde drengs krop, med deres egne kroppe.

Og så skete miraklet. Lille Jamie bevægede sig pludselig, og rakte ud efter sin fars hånd. De glade forældre kunne slet ikke tro deres egne øjne, men lægerne var stadig skeptiske.

Se også: Marianne dødfødte barn: Sendt hjem med kisten i favnen

I dag er Jamie og hans søster fem år gamle, og de er begge sunde og raske børn. Historien om Jamie's mirakel kom ud allerede i 2010, men nu har familien valgt at offentliggøre billeder fra den følelsesladede fødsel.

Hør hele historien og se billederne i klippet over artiklen!

7 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere