Annonce:
Annonce:

TV: Her befries 33 hunde efter grov mishandling

En video viser, hvordan et stort antal hunde - hvalpe som voksne - bliver frigivet efter at havde levet under kummerlige forhold

Annonce:
Følg Samfund

Mens manden, den 27-årige Robert McElhill, drev en bed and breakfast i den ene del af ejendommen, har han udsat 33 hunde for grov mishandling i den anden.

På speed i speedbåd: Er det verdens dummeste hund?

McElhill bor i en stor ejendom i et af Londons mest eksklusive kvarterer, og politiet greb ind, da de havde fået tip om, hvad der foregik i den ene del af ejendommen. Det var en af gæsterne i McElhills bed and breakfast, der fattede mistanke, da han var vågnet en nat ved, at nogle af hundene sloges i en aflåst baggård.

TV: Lille dreng reddet op fra dyb brønd

Politiet greb ind i juni måned sidste år, og de blev de mødt af et grusomt syn. De mange hunde var udsultet, og de gik rundt i deres egen urin og afføring. Flere af hundene var desuden lukket ind i små, mørke rum.

Annonce:

I sidste uge blev McElhill så kendt skyldig i seks anklagepunkter om dyremishandling, og han må de næste ti år ikke være hundeejer.

TV: Verdens rareste hund redder verdens dummeste kat

Afhængig af hunde
Ifølge en af naboerne var hundene blevet en form for besættelse for Robert McElhill.

Vedkommende siger til Mirror:

- Det er virkelig tragisk. Det er foregået i flere år, og det er bare blevet værre og værre. Der lugtede forfærdeligt, og man kunne hele tiden se hunde i gården, som så ud til at lide.

- Han elskede hunde, men han kunne bare ikke tage sig ordentligt af dem, og han pådrog sig så meget mere, end han kunne håndtere, siger naboen.

En anden nabo er enig i påstanden om McElhills kærlighed til hunde:

- Han var afhængig af hunde. Simpelthen. For nogle er det alkohol, for andre stoffer, men han var afhængig af hunde, og det var helt ude af kontrol.

Gode hjem til hundene
Politiet reddede hundene i juni sidste år, og siden kom de til forskellige kenneler.

Annonce:

En politimand, Peter Madden, der var med til at få anbragt hundene, så med egne øjne, hvordan slemt havde det.

- Disse hunde levede under dårlige forhold og med meget lidt plads. Mange af dem havde hverken vand eller mad. De havde ikke mulighed for at komme ud, de havde ikke noget legetøj, og de havde lange negle som følge af ikke at have fået noget motion, siger Peter Madden.

Blandt hundene var et kuld hvalpe, hvis mor var meget slemt udsultet. Hun skulle ifølge betjenten være i bedring nu.

- Næsten en tredjedel af hundene var meget undervægtige, og efter bare fem uger i kennelerne tog moderen til hvalpene mere end 35 procent af sin kropsvægt på, siger Peter Madden.

Flere af hundene er nu anbragt i nye hjem, mens andre fortsat er på kennelerne. Politiet har meddelt, at de vil sørge for, at alle vil blive anbragt hos gode familier.

Se hundene i videoen ovenfor artiklen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: