TV: Her dør wrestler under show

En mexicansk wrestler er død som følge af spark til hovedet i ringen i Tijuana, Mexico fredag nat. Se videoen her

Advarsel. Meget stærke billeder. (Video: AP)

En professionel mexicansk wrestler mistede natten til lørdag livet, da han blev ramt af et spark til hovedet, meddeler nyhedsbureauet AP.

Pedro Aguayo Ramirez, kendt som 'Hijo del Perro Aguayo', oversat til Perro Aguayos søn, en tidligere wrestling legende, faldt bevidstløs til måtten efter at have modtaget et flyvespark fra wrestleren Oscar Gutierrez, bedre kendt som superstjernen Rey Misterio Jr.

Kampen fortsatte i yderligere to minutter, inden dommeren og de andre deltagere fattede, at noget var alvorligt galt. Politiet efterforsker sagen som muligt manddrab.

Mexico er kendt sin farverige wrestling-scene, hvor mænd i masker og dragter kæmper i hvad de kalder ‘Lucha Libre’. En disciplin, hvor udøverne laver dristige og akrobatiske tricks i luften, mens de forsøger at vinde over sin modstander i en koreograferet dyst.

35-årige Pedro Aguayo havde været i branchen i over 20 år og var søn af den legendariske Perro Aguayo, der er medlem af den højeste rang i ‘Lucha Libre’, navnlig ‘the Aztec Lucha Hall of Fame’.

Du kan se Pedros sidste anstrengelser i ringen i toppen af denne artikel. Vi advarer mod meget stærke billeder.

71 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere