TV: Her er brylluppet, gommen aldrig havde ventet

Hvad der skulle have været en traditionel gang op ad kirkegulvet, udviklede sig noget anderledes for et brudepar i Norge.

Brylluppet startede som et traditionelt bryllup med kirkemusik og lys, mens alle gæster og gommen, Ronny Eidvik, ventede spændt på den smukke brud Maria Holand Tøsse.

Men hvad der skulle have været en traditionelt gang op ad kirkegulvet tog en drastisk drejning, da bruden Maria pludselig tog en mikrofon i hånden.

Til alles store overraskelse sang Maria 'You raise me up' af Josh Groban, som fik hele salen inklusiv gommen til at blive rørt til tårer.

Selv Marias far, Charles Tøsse, fik på et tidspunkt kastet sig over mikrofonen og gav det et skud ved at synge for sin datter og gommen.

Kæmpe hit
Brudeparret der blev gift i Ålesund kirke i Norge, er siden hen blev et viralt hit på sociale medier og Youtube med over 400.000 visninger.

Bruden Maria Tøsse er i forvejen kendt i Norge som sanger, og har blandt andet deltaget i det norske Idols, hvor hun endte på en tredje plads. Hun lever i dag af musikken, og det var derfor helt naturligt for hende at gribe mikrofonen og synge.

Ifølge VG.no er gommen stadig rørt over overraskelsen.

- Jeg er så rørt. Jeg havde ingen anelse om at det ville ske. Jeg ved jo at Maria er glad for at synge, men jeg havde aldrig troet at det ville ske, fortæller Ronny Eidvik til VG.NO

Se den rørende overraskelse fra brud til gom i TV-klippet foroven

11 kommentarer
Vis kommentarer