TV: Her får fulderik fly til at sikkerhedslande i Aarhus

En video af det optrin, der tirsdag aften tvang et Ryanair-fly på vej til Dublin til at sikkerhedslande i Aarhus Lufthavn, er nu blevet offentliggjort. Se den her

En 32-årig lettisk mand havde tydeligt fået et par promiller for meget 'inden for vesten', da han tirsdag aften steg om bord på et Ryanair-fly i Letlands hovedstad Riga med kurs mod Dublin i Irland.

Undervejs fik han skabt så meget ballade og tumult, at flyet måtte sikkerhedslande i Aarhus, hvor ordensmagten tog affærre.

En vaks medpassager filmede optrinnet med sin mobiltelefon, og på videoen ses det, hvordan den tydeligt berusede 32-årige mand i ren 'rambo'-stil har smidt trøjen og taget opstilling for enden af flyets midtergang.

Herefter begynder han at slå hårdt til de bagerste flysæder, mens han råber højlydt, inden han bliver overmandet af en gruppe andre passagerer.

Flyet blev nødt til at gå ned i Aarhus Lufthavn for at få manden anholdt. De afbillede personer på flyet har ikke noget med den pågældende sag at gøre. ( Arkivfoto: AP) 112 Fulderik tvinger Ryanair-fly ned i Aarhus

- Han var ikke direkte voldelig og har ikke slået nogen. Men han var aggressiv og lavede ballade og opførte sig meget provokerende. Han sparkede også på en del materiel. Det generede både personalet og passagererne, fortalte vagtchef fra Østjyllands Politi Peter Hallstrøm til Ekstra Bladet onsdag morgen.

Kaptajnen valgte derfor at gå ned i Aarhus Lufthavn, hvor politiet drog af sted med den 32-årige mand.

Det forventes, at Ryanair vil afkræve manden erstatning for tumult og forsinkelser.

Se det bizarre optrin i videoklippet over historien.

0 kommentarer
Vis kommentarer