TV: Her sætter kvinde nærgående mand på plads

Se indisk kvinde slå et slag for landets ligestilling

Nogle gange skal folk bare sættes på plads med en albue i hovedet og et bodyslam, der ville sende Sydney Lee til et øjeblikkeligt 'medical check'.

Det var i hvert fald hvad en indisk kvinde valgte at gøre for at afslutte hvad der ligner en ophedet diskussion.

Optrinnet fandt angiveligt sted på en togstation sidste år og blev foreviget af en forbipasserende. Ifølge LiveLeak, hvor videoen blev delt først, er der tale om et skænderi mellem et ægtepar, men disse oplysninger er ikke blevet bekræftet. Et andet nyhedsbureau, Ruptly, mener dog at der er tale om en fremmed mand, som chikanerer en tilfældig kvinde på en togstation.

Videoen er et tydeligt eksempel på hvordan indiske kvinders rettigheder i disse år er under forandring til det bedre, efter flere brutale voldtægtssager har vækket befolkningens vrede.

Buschaufføren Mukesh Singh mener stadig, at den voldtægtsdræbte 23-årige kvinde selv var skyldt i at hun blev voldtaget. Kvinder skal nemlig ifølge ham ikke rende rundt kl. ni om aftenen.(Foto: AP) Filmnyheder Voldtægtsmand om sit dødsoffer: Hun var selv ude om det

Den formodede voldtægtsmand blev hevet ud af et fængsel i Indien og tæsket til døde af en rasende folkemængde. De indiske myndigheder undersøger sagen. (Foto: All Over) Krimi Folkemængde amok: Hænger voldtægtsmand op i klokketårn

19 kommentarer
Vis kommentarer