TV: Hospitalschef i Saudi-skandale forstår ikke personale-klynk

Vicedirektøren på Hvidovre Hospital har svært ved at forstå, at hans personale blev så hårdt ramt af sagen om særbehandling af den saudiske ambassadørs mor. Hør hans forklaring her

Kritikken er haglet ned over Hvidovre Hospital efter Ekstra Bladets afsløringer om grotesk særbehandling af den saudiarabiske ambassadørs mor. En særbehandling der betød, at døende patienter måtte vige pladsen, og at personalet måtte finde sig i at blive svinet til og behandlet som tjenere.

Ambassadør Mohammed Ibrahim M. Al Agail ses her på besøg hos dronningen. Gennem de sidste to en halv måned har han på bekostning af invaliderede og døende patienter sikret sin mor særbehandling (Foto: Liselotte Sabroe). Samfund - 25. feb. 2015 - kl. 07:01 Afsløring: Ambassadørfamilie tyranniserer Hvidovre Hospital

Vicedirektør på Hvidovre Hospital, Torben Mogensen, var fredag i studiet hos Paula Larrain, hvor han blev konfronteret med sagen. Den har blandt andet resulteret i, at flere medarbejdere på hospitalet valgte at sige op, og på afdelingen er man stadig påvirket af sagen.

Se også: Afsløring: Saudi-regning lander hos skatteborgerne

Torben Mogensen har dog svært ved at forstå, hvorfor sagen har taget så hårdt på personalet.

- Jeg forstår det ikke helt. Fordi et er, at man kan blive svinet til. Det tror jeg at alle, som har arbejdet på et hospital, har oplevet. Men hvorfor det tog så hårdt på nogle, det er meget svært at forstå, siger han.

Herunder kan du se det fulde interview med Torben Mogensen.

100 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere