TV: Julebaby kom til verden i fyldt metro

To betjente i Philadelphia, USA, måtte pludselig assistere en fødende kvinde, hvis lille dreng i maven simpelt hen ikke kunne vente længere med at komme til verden

Det var en første juledag som alle andre om bord på Market-Frankford El-tog i Philadelphia, USA, da en højgravid kvinde klokken lidt i seks lokal tid pludselig fik veer og meddelte de tilstedeværende, at hendes vand var gået.

Og ganske rigtigt. Inden for kort tid var kvinden i fuld gang med at føde, og det fyldte tog, som er en del af byens undergrundsbane, blev omdannet til en fødestue.

Heldigvis var passagererne om bord hurtige til at få den skræmte kvinde beroliget og fik ringet efter hjælp.

Den bestod i første omgang af to af togselskabets betjente, Daniel Caban og Darrell James, som trådte til og i fællesskab hjalp en lille dreng til verden, mens toget holdt stille på en perron.

Ifølge The Philadelhia Inquirer satte Daniel Caban sig på knæ og guidede fødslen. Han løsnede også navlestrengen, der uheldigvis havde viklet sig rundt om barnets hals.

Drengens far tog herefter sin bluse af og svøbte den nyfødte dreng i den, inden en ambulance ankom til stedet og bragte far, mor og barn til et nærliggende hospital. Her kunne det konstateres, at både mor og barn havde det godt.

- Det var den bedste julegave, jeg nogen sinde kunne få, fortalte Darrell James efterfølgende til The Philadelhia Inquirer.

I videoklippet over artiklen kan du se video fra episoden, og du kan også høre et interview med de to betjente.

Nedenfor kan du overvågningsvideo fra toget.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer