Annonce:
Annonce:

TV: Mester-bueskytte svarer igen på snyderi-rygter

Viral mega-succes: Danske Lars Andersen besvarer nu spørgsmål i en ny video

Her svarer Lars Andersen igen på kritikken. Se eller gense Lars Andersens tricks (picture credit: Lars Andersen)
Annonce:
Følg Samfund

Han blev kaldt nutidens svar på Robin Hood, Wilhelm Tell og Legolas.

Danske Lars Andersen blev på rekordtid kendt verden over for sine evner som bueskytte. Videoen, som Andersen kaldte 'a new level of archery', er allerede blevet set over 30 millioner gange på YouTube, siden den blev lagt på nettet i slutningen af januar måned.

Spændte Lars buen for hårdt? Nu skyder han tilbage

Mange var fascinerede af hans enestående evner, men så begyndte kritikken og spørgsmålene ellers at hagle ned over danske Lars Andersen.

Blandt andet blev der stillet spørgsmålstegn ved, hvorvidt hans tricks er ægte. Men Lars Andersens forsvarer nu sine evner som bueskytte en ny video.

Annonce:

- Når man laver den mest sete bueskytte-video nogensinde, så kommer der selvfølgelig rigtig mange spørgsmål. Denne video er et forsøg på at samle lidt op - også på den seriøse kritik, siger Lars Andersen til Ekstra Bladet.

Gå hjem Robin Hood: Vild bueskytte nedlægger nettet

Bueskytten fortæller, at han har givet godt og vel 200 tilladelser til at vise YouTube-videoen på internationale tv-kanaler. Men det, der har overrasket Lars Andersen mest, er, at folk har kloget sig på bueskydning uden at vide noget. Blandt andet har han modtaget en liste fra en seer med ting, som der angivelig er forkerte, uden hun har læst underteksterne i hans video, fortæller han.

- Det var forventeligt, at folk ville stille spørgsmålstegn ved min troværdighed, for jeg ved godt, at det er en nogle vilde ting, der sker i videoen. Med det har overrasket mig, at folk har vidst så lidt og herefter har ageret eksperter i byeskydning. Set i bakspejlet er det nok bare en del af det, siger Lars Andersen.

Se den nye video foroven

Spændte Lars buen for hårdt? Ekspert sår tvivl om dansk hitvideo

Annonce:

En af Lars Andersens kritikere var den amerikanske bueskytte-instruktør Anna Maltese. Hun kritiserede ham for ikke at have belæg for sine historiske argumenter, hvorefter danskeren erkendte, at flere af påstandene i videoen var meget grovkornede.

- Der er ingen tvivl om, at min video er populistisk og provokerende og alt muligt. For eksempel siger vi i videoen, at Hollywood opfandt pilekoggeret, og det gjorde de selvfølgelig ikke, men de populariserede det. Men hun kunne også bare have åbnet beskrivelsen til videoen, for der står det, har Lars Andersen tidligere sagt til Ekstra Bladet.

Her er den første video, som Lars Andersen blev kendt for:

Hvis du ikke kan få nok af den danske bueskytte, så har han et nyt projekt på bedding. Til sommer skal han nemlig lave en 45 minutter lang udsendelse med amerikansk tv. Mere vil han dog ikke afsløre over for Ekstra Bladet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: