TV: Niårig bruger 40.000 om året på skønhedskonkurrencer

Engelske Barbie har i løbet af de seneste to år vundet over 30 af slagsen. - Det er hende, der insisterer, siger moderen

Hun er kun ni år gammel, men kender alligevel mere til hår-extensions, spraytan og falske øjenvipper end de fleste.

Når ni-årige Barbie stiller op til skønhedskonkurrencer for børn, er hun nemlig dullet mere op end mange voksne kvinder er inden en vild aften i byen.

'Uden spraytan er det ikke værd at gøre'
Barbies mor, 29-årige Samantha Pavey, kan bruge op til 350 pund, svarende til cirka 3600 kroner, om måneden på skønhedskonkurrencer, da hun insisterer på at alt skal være perfekt, før datteren stiller op. Især spraytan er et must.

- Vi stiller ikke op i en konkurrence uden spraytan - det er simpelthen ikke værd at gøre, fortæller Samantha.

Mange tænker nok at Barbie er en stakkels lille pige, som bliver hevet med til skønhedskonkurrencer af sin urimelige mor, der lever sine egene bristede drømme ud gennem datteren, men det er - ifølge moderen - ikke tilfældet.

- Det er hende, der insisterer, ikke mig, lyder det fra den 29-årige mor, der ikke umiddelbart lader til at være familiær med ordet opdragelse.

- Hun plager mig: 'Jeg vil med til den her konkurrence, jeg vil gerne have det her på'.

- Jeg bliver heller ikke kritiseret af familie og venner, de er stolte af Barbie og elsker det, hun gør.

- Jeg elsker at være på scenen, jeg elsker at få nye kjoler, og jeg elsker at få nye kroner, fortæller den ni-årige i tv-indslaget, som du kan se over artiklen.

69 kommentarer
Vis kommentarer