TV: Paris-drabmands søster er professionel twerker

Maimouna Couilbaly, der er søster til Paris-terroristen Amedy Coulibaly, lever af sin dans. Se video

Se Maimouna Couilbaly twerke

Se Maimouna Couilbaly twerke i klippet herover artiklen
______________________________________________

Søsteren til terroristen Amedy Coulibaly, som i sidste uge stod bag drabet på fem personer i Paris, har en markant anden levevis end sin nu afdøde bror.

En pårørende til terrorofferet Yoav Hattab sørger ved hans kiste i Israel. (Foto: AP) Krimi Nu begraves de fire supermarkeds-gidsler

Maimouna Couilbaly har en karriere som professionel danser.

Hun har opfundet en form for danse-terapi, kaldet 'Booty therapy', som er baseret på twerking, skriver DailyMail.

Kunder, der er interesseret i en omgang 'Booty therapy', må hoste op med stakaterne. Tyve lektioner koster cirka 2200 kroner.

39-årige Maimouna er et kendt ansigt i Frankrig, hvor hun blandt andet har deltaget i landets udgave af 'Got talent' (La France a un Incroyable Talent), skriver Buzzfeed.

Kendt er også Maimouna Couilbalys danseshow 'Hééé Mariamou', der baseret på hendes oplevelser som immigrant i udkanten af Paris.

Det er ikke kun franskmændene, som nyder godt af Maimouna Couilbalys talenter. Hun har ifølge Buzzfeed grundlagt dansetruppen 'Les Ambianceuses', som blandt andet har optrådt i USA.

Efter Amedy Coulibalys terror-angreb i Paris skrev hans mor og søstre i en erklæring, at de tager stærk afstand fra hans handlinger.

Se den officielle video for 'Booty therapy'