TV: Pige mobbet groft, men så tager faderen affære

En far frygtede, at hans datter ville tage sit eget liv på grund af mobning. Men så tog han selv affære - og det på en måde, der har sat gang i debatten i USA

Det kan være svært for forældre at håndtere, når ens barn bliver udsat for mobning - men nogle gange er chikanen så voldsom, at der ikke er nogen vej udenom end at tage sagen i egen hånd.

Sådan var situationen for den amerikanske far Bradley Knudson, hvis datter blev mobbet i så modbydelig en grad, at han frygtede, at den unge pige ville ty til ekstremer og tage sit eget liv blot for at slippe for sine plageånder.

I en video, som han har lagt på Youtube, fortæller han om sin datters rædsler på de sociale medier, særligt billedmediet 'Snapchat', hvor to tvillingedrenge var flittige til at sende datteren videoer og billeder med racistiske budskaber.

Men det nægtede Bradley Knudson at finde sig i, og han besluttede sig derfor for at optage drengenes mobbe-videoer med sin egen telefon.

Derefter tog han kontakt til de to drenges far i håb om, at det ville betyde en ende på chikanen - men sådan gik det desværre ikke. Tværtimod lød det nedladende svar fra tvillingedrengenes far blot:

- Så du er en rigtig 'negerelsker'.

Bradley Knudsons video har virkelig sat gang i debatten i USA, og faktisk har den ført til, at tvillingernes far er blevet fyret fra sit job, og at drengene nu får en straf fra den skole, de går på.

Se den hjerteskærende video i klippet over artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer