Tv-reporter siger op på live-tv: Troede hun havde vundet i lotto

Natalia Escudero troede, at der var rigtig held i sprøjten, da tallene for et spansk julelotteri blev råbt op - desværre havde hun ikke vundet helt så meget, som hun troede

Lotteriet er det mest populære i Spanien. Foto: Getty Images/Pablo Blazquez Dominguez
Lotteriet er det mest populære i Spanien. Foto: Getty Images/Pablo Blazquez Dominguez

En spansk tv-reporter fra RTVE fortalte sine kollegaer på live-tv, at hun 'ikke kom på arbejde dagen efter', fordi hun netop havde vundet i et stort julelotteri i Spanien.

Det viste sig dog hurtigt, at hun slet ikke havde vundet så mange penge, som hun troede.

Det skriver flere medier heriblandt BBC.

Natalia Escudero begyndte at skrige på live-tv, men fandt efterfølgende ud af, at hun ikke havde vundet fire millioner euro, men derimod den noget mere beskedne sum af 5000 euro.

Hun undskyldte efterfølgende for, at hun havde overreageret midt under sit job som reporter.

Natalia Escudero forklarede sig med, at hun fortrød, hun havde opført sig så følsomt og ville gerne forklare sine handlinger til seerne, der følte sig snydt.

Undskyldningen kom efter, at hun var blevet beskyldt for ikke at være professionel, mens hun var på kamera. Videoen blev delt vidt og bredt på de sociale medier.

I videoen ser man Natalia Escudero råbe af glæde, mens champagne sprøjtes rundt og vindertallene for den store pris blev offentliggjort.

Lotteriet er i Spanien kendt som 'El Gordo' som betyder 'den fede'. Vindernummeret i år var 26590.

Seere af programmet kritiserede reporteren for at give det indtryk, at hun havde vundet den store præmie og for at sige, at hun ville sige sit job op som reporter.

Til al kritikken har Natalia Escudero sagt, at hun på det sidste har været igennem en svær tid, men at hun i de 25 år, hun har arbejdet som journalist, altid har haft ren samvittighed, og at hun fortsætter med sit gode arbejde.

Hun undskyldte for forvirringen, men mener, at hun var ærlig omkring ikke at komme på arbejde, fordi hun rent faktisk skulle på ferie.

58 kommentarer
Vis kommentarer