TV: Sådan slipper du af med stress

I dag kender nærmest alle en person, der er gået ned med stress. Symptomerne er mange, og er stressen først kommet rigtigt ind under huden, kan den være svær at komme af med igen. Men der er naturligvis en løsning på problemet. Hør hvordan du kan komme fri fra stress igen herunder

Ifølge Stressforeningen er omkring 35.000 danskere sygemeldt hver dag på grund af stress, og faktisk anslås det, at cirka 1400 danskere hvert år dør af stressrelaterede årsager.

Der er således ingen tvivl om, at stress er en alvorlig sygdom, som på alle måder skal tages seriøst.

Der kan gøres meget for at forebygge stress, men når det først er kommet helt ind under huden, kan det være en sværere proces at slippe af med den belastende lidelse igen - i hvert fald hvis man er, som mange danskere er flest.

- Et af de problemer, der er derude, er, at folk bliver sygemeldt for sent; de er sygemeldt i for kort tid; de får brugt sygemeldingen forkert; de kommer for tidligt tilbage på arbejdspladsen, og når de så kommer tilbage, har arbejdspladsen ikke lært noget, fortæller erhvervspsykolog og stress-ekspert Majken Matzau, der har mange års erfaring indenfor emnet.

Men naturligvis findes der en måde, hvorpå man igen kan komme på ret køl - og den lyder måske simpel, men den kan for mange være uhyre vanskelig at praktisere.

Hør hvad nøglen til at komme fri fra stress - ifølge Majken Matzau - er i videoklippet over artiklen.

Herunder kan du se, hvilke råd, som Sundhedsstyrelsen kommer med ift. forebyggelse af stress:

4 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere