TV: Sådan undgår du rotterne

De fleste husejere vil gøre alt for at holde rotterne væk. Men er du også i tvivl om, hvordan du sikrer dig mod de ubudne gæster?

Her kan du få gode råd til at holde rotterne væk

Kravlelyde fra loftet, nedsunkne fliser i skuret og små lagre af afgnavede nødder og sneglehuse. Det er en plage for mange husejere. Hvis du er en af dem, der oplever disse problemer, så har du sandsynligvis besøg af rotter.

Ekstra Bladets journalist og fotograf stødte - blandt andet - på denne døde gnaver, da vi i går besøgte Inger Larsens hus på Sydsjælland. (Foto: Per Rasmussen) Samfund Rotterne gnavede for 110.000 kroner

For de fliste er det til stor gene, når rotterne først er kommet, og derfor har vi spurgt en ekspert til råds om skadedyrerne.

Lars Peter Jørgensen er rottefænger i Hvidovre kommune, og han fortæller, at de oplever flere og flere husstande, der har problemer med rotterne.

I mange kommuner oplever en stigning af rotter i huse og lejligheder (Foto: Per Rasmussen/Polfoto). Samfund Nu kommer kulden: Rotterne vælter ind i din bolig

- Det har været stigende de sidste par år. Jeg tror, at det kan have noget at gøre med, at vi er blevet mindre sarte overfor blandt andet rotter. Den ældre generation har måske været mere vant til dem, men nu er den nyere generation ved at tage over, og de vil ikke finde sig i rotterne, siger han.

En læser på Frederiksberg i København har fanget en ubuden gæst. Manden på billedet er dog langt fra den eneste, der i disse tider plages af de firbenede gnavere, som invaderer danskernes hjem i større antal end normalt grundet det milde vejr igennem det seneste års tid. (Privatfoto) Samfund TV: Læsere ramt af rotteræs

Hører du til en af de danskere, der vil gøre alt for at holde rotterne væk, så kan du i klippet over artiklen høre Lars Peter Jørgensens gode råd til, hvad du selv kan gøre.

0 kommentarer
Vis kommentarer