TV: Sørgende mor rørt til tårer af radioprogram

Australsk kvinde, der mistede sin søn for få måneder siden, fik en håndsrækning af lokale radioværter

Siden det 19-årige australske rugby-talent Blaine Rozs kort før jul blev dræbt i en arbejdsulykke, har hans mor Michelle kæmpet for at forstå og acceptere hendes søns alt for tidlige død samtidig med, at hun har kæmpet for at betale de månedlige udgifter.

Ulykken medførte forståeligt nok en længere sygemelding for Michelle, som dog af økonomiske årsager så sig tvunget til at vende tilbage til jobbet, selvom hun stadig er i gang med at bearbejde sorgen.

Men når nøden er størt, er hjælpen ofte nærmest.

Michelles søster, Crystal, skrev nemlig til de to radioværter Kyle Sandilands og Jackie Henderson og forklarede dem søsterens historie.

Rørt af Michelles tragiske historie besluttede de to værter sig for at hjælpe hende i deres Surprise Giveback for Deserving Mums. Derfor valgte de at betale Michelles termin et halvt år frem i tiden, så den sørgende mor kan få den nødvendige tid til at bearbejde de svære følelser.

Michelle vidste ikke hvilken overraskelse der ventede, før hun hørte det i bilradioen. Du kan se hendes reaktion i videoen over artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer