TV: Taxachauffør afbryder sex ved legeplads

Et chilensk par valgte at have sex ved siden af en legeplads, og det blev åbenbart for meget for en taxachauffør, der overraskede parret

Se afbrydelsen her

Sex på offentlige steder er slet ikke noget nyt. Der dukker fra tid til anden historier op om par, der vælger at dyrke sex i parker, på gaden eller endda i indkøbscenteret.

Men da et par valgte at give efter for lysten lige ved siden af en legeplads med legende børn i Chile, blev det åbenbart for meget for en chokeret taxachauffør.  Det skriver engelske The Mirror.

Samfund Par har sex på åben gade i spansk ferieparadis

Sammen med en ven betragtede han tilsyneladende først parrets elskov fra sin bil, men de besluttede hurtigt, at nogen var nødt til at konfrontere parret.

Derfor afbrød taxachaufføren de to turtelduers upassende handling, og så var det med at finde en grimasse, der passer, for de to elskende.

De undskyldte mange gange, og til sidst i taxachaufførens optagelser ser man da også, at de hurtigt forsøger at få tøjet på, og forlader stedet.

Se hele episoden i klippet over artiklen!

Samfund Ferieparadis forarger igen: Badegæster knalder i vandkanten

Feriebyen Magaluf på Mallorca har flere gange fået et blakket ry på grund af folks lidt for vilde udskejelser. Her har et par valgt at dyrke sex midt på gaden

I Australien blev lysten for meget for et par, der valgte at give efter i et storcenter.

Det er ikke kun to mennesker, der dyrker sex offentligt. Her har en mand sex med en Porsche på åben gade.

Samfund Fanget på video: Fuldt par knaldede på gaden

41 kommentarer
Vis kommentarer