TV: Texas-betjent tæver højgravid kvinde

En forfærdelig og dybt tragisk video fra USA viser, hvordan en politimand går langt, langt over stregen i forbindelse med en anholdelse. Se overfaldet her

Se videoen her. Advarsel: Stærke billeder.

Det er ingen hemmelighed, at politiet i USA er lidt mere aggressive, end vi kender det fra Danmark. Det der sker i videoen overfor er dog fuldstændig ude af proportioner.

I den amerikanske by Quinlan, som ligger i staten Texas, skulle myndighederne på kontrolbesøg hos en problematisk familie. Men hvad der skulle have været et rutinebesøg gik hurtigt helt galt, skriver svenske Aftonbladet.

Damen i huset protesterede over, at myndighederne var kommet, og da hun for anden gang spurgte om lov til at se det brev, myndighederne havde med fra retten, fik en af betjentene nok.

Kvinden bliver presset hårdt op mod køkkenbordet, mens hun skriger, at hun er gravid. Kvinden var på dette tidspunkt i niende måned.

Så får den ene politimand nok og begynder og slå den gravide kvinde.

Sådan så kvindens mave ud dage efter overfaldet.

Politiet vil ikke kommentere sagen, men den lokale sherif Randy Meeks bekræfter, at han er blevet gjort opmærksom på episoden.

I have become aware of an internet allegation accusing one of my deputies of improper actions. I have initiated an...

Posted by Hunt County Sheriffs Office on Monday, April 6, 2015

- Jeg er blevet gjort opmærksom på, at internettet anklager en af mine betjente for at have handlet forkert. Jeg har søsat en undersøgelse, skriver Sherif Randy Meeks blandt andet på Hunt County Sheriffs Offices facebook-side.

Se hele episoden i toppen af artiklen.

39 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere