TV: Vilde tyre sluppet løs - 11 personer såret

Adskillige er kørt på hospitalet efter en flok tyre løb løs i gaden til det årlige tyreløb i Pamplona i Spanien. Se den dramatiske video nedenfor

Se den dramatiske video her

Det endte grueligt galt, da adskillige tyre indtog gaderne i Pamplona i Spanien her til morgen.

11 mennesker blev såret ved et af de årlige tyreløb, som er en tradition hver sommer til San Fermin festivalen i byen Pamplona.

I videoen ovenfor kan man se, hvordan folk har stillet sig klar til at se tyrenes ræs gennem gaderne, men flere mennesker endte med at komme galt afsted under løbet, og efterfølgende blev de bragt til hospitalet. En af dem var en 30-årig brite, der blev slynget op i luften, da en tyr indhentede ham under det voldsomme løb. Blandt de andre sårede var både amerikanere og spaniere.

Løbet tirsdag morgen var det første af i alt otte løb, og det tog tyrene i alt to minutter og 23 sekunder at gennemføre ruten, der går gennem de gamle gader i Pamploma.

San Fermin festivalen startede i 1911, og det går ofte voldsomt for sig. Gennem tiderne har 15 personer mistet livet under de brutale tyreløb. Seneste dødsfald skete i 2009.

Alle de tilskadekomne tirsdag ser dog ud til at slippe med livet i behold.

- Vi har en person, der er blevet stanget i brystet, som skal opereres, men tilstanden er stabil, siger en talsmand for hospitalet.

De resterende sårede har primært fået skader i ansigt, arme og ben.

Se den voldsomme video i klippet ovenfor.

San Fermin festivalen holdes årligt i Pamplona fra den 6. til den 14. juli. Festivalen er især kendt for det omtalte tyreløb, der plejer at blive skudt i gang den 7. juli klokken otte om morgenen. Flere end en million mennesker plejer at deltage ved festivalen.

I denne video fra 2010 kommer en ung tyrefægter ret galt afsted, da tyren stanger ham flere gange. 

24 kommentarer
Vis kommentarer