Ubehagelig oplevelse i ferien: Massør lagde sin penis i min hånd

En tur i spaen på et hotel i Tyrkiet udartede sig aldeles ubehageligt for 27-årige Lina

Lina Öster sammen med sin kæreste og søn. (Privatfoto)
Lina Öster sammen med sin kæreste og søn. (Privatfoto)

Svenske Lina Öster fik sig noget af en ubehagelig overraskelse i lørdags, da hun besøgte spaen på det hotel i Tyrkiet, hvor hun holder ferie med sin kæreste og deres et-årige søn. Hotellet er et Sunwing familiehotel uden for byen Side, hvor masser af danskere er på ferie lige nu.

- Jeg var ned for at få massage i spaen, og da jeg ligger der på maven med hænderne ned langs siden, mærker jeg pludselig, at massøren lægger sit mandlige kønsorgan i min hånd, fortæller Lina Öster til Ekstra Bladet.

Lina Öster forklarer desuden, at hun fik en massage med varme sten, som 'mærkeligt nok' blev ved med at ryge ned i hendes trusser, så massøren flere gange 'var nødt til' at fiske dem op. Desuden blev hun forbrændt af de varme sten.

- Det var så ubehageligt. Jeg har haft det så dårligt, de seneste dage. I virkeligheden ville jeg bare gerne hjem, og vi prøvede faktisk at finde en rejse til Sverige i lørdags. Men det blev alt for besværligt, fordi vi så skulle over Tyskland. Vi har vores et-årige søn med. Så det ville vi ikke udsætte ham for.

Da Lina Öster fortalte om den chokerende oplevelse til guiderne på hotellet kvitterede de med at give massagen gratis samt tilbyde hende en pose med spaprodukter.

Men det mener familien ikke er nok.

- Vi vil have pengene tilbage for vores rejse. Vi har fået ødelagt hele vores tur, fordi jeg har været fuldstændig knækket. Desuden sagde Ving rejser (der samarbejder med danske Spies red.) at det ville få konsekvenser for manden, der udførte massagen. Men vi så ham her til morgen. Så han arbejder stadigvæk på hotellet, lyder det.

Forskellige historier:

Hos Ving fortæller Charlotte Hallencreutz, at rejseselskabet naturligvis undersøger sagen.

- Vi ser med største alvor på sådanne sager. Vi har kontakt med gæsten, vores guider på stedet og med personalet på hotellet og i spaen.

Hotellet har oplyst, at den pågældende mand har arbejdet på stedet i mange år, og at han aldrig har modtaget nogle klager. Desuden er hans version af sagen en ganske anden, end den gæsten har fortalt, lyder det.

Charlotte Hallencreutz fortæller, at de vil lave en større udredning, når Lina Öster og hendes familie er tilbage i Sverige.

1 af 3 Lina blev forbrændt af massagesten. (Privatfoto)
2 af 3 Lina fik en pose med spaprodukter som kompensation. (Privatfoto)
3 af 3 Lina Öster sammen med sin kæreste og søn. (Privatfoto)
200 kommentarer
Vis kommentarer