Ubuden gæst: Se hvad David fandt i stuen

David Bradford fik et chok, da han kom hjem til en alligator midt i stuen. Se det usædvanlige møde herunder

Se Jeromy Pruitt kæmpe med den arrige alligator her. (Kamera One)

Hvad byder man egentlig uventede gæster?

Det spørgsmål blev pludselig særdeles relevant for amerikanske David Bradford, da han tirsdag stødte på en uventet, og formentlig også ganske ubuden gæst i det hus, som han er ved at bygge i Stirlington, Louisiana.

Ind i huset havde der nemlig sneget sig en alligator, som lå og hyggede sig på stuegulvet.

- Pludselig så jeg noget, der vinkede til mig - det var alligatorens hale. Jeg gik lidt tættere på og sagde 'hvad dælen er det'. Gik lidt tættere på... En stor alligator, fortæller David Bradford om mødet med alligatoren.

David kontaktede derfor den erfarne alligatorfanger Jeromy Pruitt, der blev ligeså overrasket.

Alligatoren tog det bestemte ikke pænt, da de forsøgte at få den ud af huset.

- Han hvæsede lidt af mig. Han var ret irriteret, fordi jeg gjorde klar til at få ham ud af huset, siger krokodillefangeren, der fik hjælp af sin far med at sparke den ubudne gæst ud.

Se Jeromy Pruitt kæmpe med den arrige alligator i videoen over artiklen.

Ved at binde et reb om halsen på alligatoren lykkedes det til sidst at få det genstridige krybdyr ud af huset, som den havde indtaget i jagten på en partner.

- Det er parringssæson for alligatorer, så han er på jagt efter en mage. Han kunne ikke blive, hvor han var, da der højst sandsynligt var en større alligator, der tvang ham væk. Så han måtte ud og finde sine egne kærester, forklarer den erfarne alligatorfanger.

Thomas Swiader fra Florida havde også et sammenstød med en alligator for nylig. Se det her.

Verden på vrangen Chok! Her bliver fredelig fisketur lidt for spændende

Hvis man savner spænding i hverdagen, kan man altid overveje at wrestle med en alligator, ligesom 34-årige Jason McDonald gør.

Verden på vrangen TV: Modig mand fanger kæmpe-alligator med de bare næver

I Florida kan man støde på alligatorer her, der og alle vegne. Ikke engang i supermarkedet kan man vide sig sikker, som det ses her.

Alligatoren forsøgte at komme ind i supermarkedet. Da detikke lykkedes, slog den i første omgang lejr foran dørene,som var blev låst. (Foto:AP) Verden på vrangen TV: To meter lang alligator tog på indkøbstur

 

 

4 kommentarer
Vis kommentarer